Vælg antal stjerner, som passer til din vurdering

Bedøm venligst disse items

Dine personlige data

Felter markeret med en * er obligatoriske

Om Bierens Incasso Advocaten

Bierens Incasso Advocaten er et advokatfirma med speciale i inddrivelse af erhvervstilgodehavender. Siden 1952 har vi hjulpet virksomheder med at løse betalingstvister, både nationalt og internationalt. Med vores hovedkontor for internationale sager i Amsterdam og vores hovedkontor for nationale sager i Veghel kombinerer vi dyb juridisk ekspertise med en stærk international tilstedeværelse. På dette grundlag opererer vi globalt gennem vores egne kontorer i Antwerpen, Düsseldorf, Rom, Barcelona og New York. Som advokatfirma har vi flere juridiske værktøjer til rådighed end traditionelle inkassobureauer. Fra udenretlige processer til komplekse retssager arbejder vi tæt sammen med vores klienter for at anvende den mest effektive strategi til at inddrive udestående fordringer. Dette resulterer i en dokumenteret succesrate på 95 %. Fra enkle krav til komplekse internationale betalingstvister er Bierens Incasso Advocaten specialisten i inddrivelse af erhvervstilgodehavender.

Kiyoh Anmeldelser