Bierens Incasso Advocaten to kancelaria prawna specjalizująca się w odzyskiwaniu należności handlowych. Od 1952 roku wspieramy przedsiębiorstwa w rozwiązywaniu sporów płatniczych, zarówno na poziomie krajowym, jak i międzynarodowym. Dzięki naszej siedzibie ds. spraw międzynarodowych w Amsterdamie oraz siedzibie ds. spraw krajowych w Veghel łączymy dogłębną wiedzę prawną z silną obecnością międzynarodową. Na tej podstawie działamy globalnie poprzez własne biura w Antwerpii, Düsseldorfie, Rzymie, Barcelonie i Nowym Jorku. Jako kancelaria prawna dysponujemy szerszym wachlarzem narzędzi prawnych niż tradycyjne firmy windykacyjne. Od postępowań polubownych po złożone postępowania sądowe, we ścisłej współpracy z naszymi klientami stosujemy najskuteczniejszą strategię odzyskiwania należności. Przekłada się to na potwierdzony wskaźnik skuteczności na poziomie 95%. Od prostych należności po złożone międzynarodowe spory płatnicze, Bierens Incasso Advocaten jest specjalistą w zakresie odzyskiwania należności handlowych.
• Każdy może opublikować recenzję, o ile spełnione są warunki i polityka prywatności
• Przeprowadzamy automatyczne i ręczne kontrole, aby w jak największym stopniu zapobiegać fałszywym recenzjom.
• Recenzje napisane z własnej inicjatywy są natychmiast wyświetlane online i weryfikowane w ciągu 72 godzin.