Selecteer het aantal sterren voor de totale score

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht. Indien u een voornaam en woonplaats invult wordt deze zichtbaar op de reviewpagina. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over Creazza

Creazza combineert het gemak van online kopen met de kennis en ervaring van een echte vakspecialist. We leveren kwaliteitsproducten van A-merken rechtstreeks af fabriek, waaronder Suys, Somfy, Hörmann, Velux, Deceuninck, Solida, Skylux, Deponti, Weinor, Soliday en Dickson. Ons assortiment omvat onder andere rolluiken, screens en zonwering, garagepoorten, muggenhorren, dakvensters, terrasoverkappingen en carports. Maar onze expertise gaat verder dan online verkopen. We plaatsen onze producten ook zelf in heel Vlaanderen, met zorgvuldig geselecteerde vakmensen per regio en per discipline. Door die dagelijkse praktijkervaring weten we welke oplossingen en productspecificaties in verschillende woningen en regio’s het beste werken. Die kennis gebruiken we om onze productlijnen voortdurend te verbeteren. Zo zijn we rechtstreeks betrokken bij het volledige traject: van fabriek en productontwikkeling tot levering, plaatsing en service. Zelfs bij zelfmontage kan je rekenen op onze technische kennis en ondersteuning. Die aanpak heeft ons jaar na jaar laten groeien en vooral heel veel tevreden klanten opgeleverd. Natuurlijk werken bij Creazza mensen en kunnen er soms dingen mislopen. Voor ons zit het verschil dan in hoe we ermee omgaan: luisteren, verantwoordelijkheid nemen, oplossingen zoeken en blijven verbeteren. Onze 9,5/10 is het resultaat van die dagelijkse inzet en van duizenden klanten die ons hun vertrouwen hebben gegeven. A-merken. Rechtstreeks af fabriek. Praktijkervaring. Persoonlijke service.