Selecteer het aantal sterren voor de totale score

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht. Indien u een voornaam en woonplaats invult wordt deze zichtbaar op de reviewpagina. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over Kluislab.nl

Kluislab beschikt over ruim 50 jaar ervaring in de kluizenbranche. Wij helpen u graag in de zoektocht naar een geschikte kluis. Wij werken nauw samen met diverse verzekeraars en adviseren u graag bij het kiezen van de juiste EN 1143-1 certificering, de juiste plaats en de juiste verankering. Onze installatie monteurs zijn geschoold en werken discreet. Er staat geen reclame op onze bedrijfsauto’s en kleding en de kluizen worden discreet vervoerd. Niemand hoeft tenslotte te weten wat wij bij u komen doen. We hebben een ruime voorraad aan kluizen in onze showroom in Bergen(L). U bent hier van harte welkom om u op afspraak te laten adviseren. U kunt ons 24/7 bereiken voor advies, vragen of service via [email protected] of 085 019 8224