Wij zijn OEDOE! Een jong familiebedrijf met Surinaamse roots, gespecialiseerd in luxueuze en duurzame hardhouten producten. Het is onze prioriteit om jou te voorzien van milieuvriendelijke, topkwaliteit, houten serveerplanken rechtstreeks uit het Brokopondo Stuwmeer in Suriname. Het is onze droom om ons Surinaams stuwmeer hout te delen met de wereld en daardoor bij te dragen aan een minder vervuild milieu. We geloven dat je prachtige houtproducten kan creëren zonder de longen van de wereld verder aan te tasten. Wij als OEDOE en als individuen worden tegenwoordig dagelijks geconfronteerd met de schade die is toegebracht aan het milieu en hoe wij met z’n allen hier het beste mee kunnen omgaan, zodat de toekomstige generaties net zoveel van de wereld kunnen genieten als wij!