Selecteer het aantal sterren voor de totale score

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht. Indien u een voornaam en woonplaats invult wordt deze zichtbaar op de reviewpagina. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over Aqua at Home

Aqua at Home is al meer dan 15 jaar een specialist in waterbehandeling in Nederland. Met onze kennis en ervaring helpen wij dagelijks particulieren en bedrijven aan betrouwbare oplossingen voor schoon, gezond en kalkvrij water. Door de jaren heen hebben wij duizenden huishoudens en bedrijven geholpen met het verbeteren van hun waterkwaliteit. Wij geloven dat goed water de basis vormt voor comfort, gezondheid en duurzaamheid in huis en op de werkplek. Onze energiezuinige waterontharders zorgen voor kalkvrij water en beschermen leidingen, huishoudelijke apparaten en sanitair tegen kalkaanslag. Dit verlengt de levensduur van apparatuur, vermindert schoonmaakwerk en zorgt voor merkbaar meer comfort in huis. Dankzij het compacte ontwerp en de efficiënte technologie kunnen onze systemen in vrijwel iedere woning worden geïnstalleerd. Naast waterontharders biedt Aqua at Home een breed assortiment aan waterfilters, drinkwatersystemen en waterkoelers voor uiteenlopende toepassingen. Van woningen en kantoren tot horeca en andere zakelijke omgevingen: wij leveren altijd een oplossing die past bij de specifieke situatie. Wat Aqua at Home onderscheidt is onze combinatie van technische expertise, persoonlijk advies en professionele installatie. Wij begeleiden onze klanten van advies tot installatie en onderhoud, zodat zij verzekerd zijn van een duurzame en betrouwbare wateroplossing. Duurzaamheid staat bij ons centraal. Door innovatieve en efficiënte watertechnologie dragen wij bij aan een toekomst waarin water slimmer, gezonder en energiezuiniger wordt gebruikt. Aqua at Home – dé specialist in waterbehandeling voor zacht, schoon en gezond water.