Selecteer het aantal sterren voor de totale score

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht. Indien u een voornaam en woonplaats invult wordt deze zichtbaar op de reviewpagina. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over leukvooreenfeest!

Leuk voor een Feest is een Nederlandse webshop voor originele traktaties, persoonlijke cadeautjes en feestelijke decoratie. Wat begon met leuke ideeën voor traktaties is uitgegroeid tot een webshop vol producten om kleine én grote momenten extra bijzonder te maken. Of je nu op zoek bent naar een traktatie voor een verjaardag, een cadeautje voor de juf of meester, een gepersonaliseerde sticker met naam of feestdecoratie: wij zoeken met zorg de leukste producten uit en voegen regelmatig nieuwe ontwerpen toe. Wij zijn een kleine onderneming en vinden persoonlijk contact belangrijk. Heb je een vraag over een product of bestelling? Dan helpen we je graag. Bestellingen worden met aandacht ingepakt en, wanneer de producten op voorraad zijn, meestal binnen 1 à 2 werkdagen verzonden. Bij Leuk voor een Feest geloven we dat het niet altijd groots hoeft te zijn om bijzonder te zijn. Juist de kleine details maken een verjaardag, bedankje of andere speciale gelegenheid nét wat feestelijker. Bedankt dat je voor onze webshop hebt gekozen. We hopen dat onze producten bijdragen aan een mooie herinnering én dat je met een goed gevoel bij ons terugkomt.