Selecteer het aantal sterren voor de totale score

Beoordeel de volgende punten

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht. Indien u een voornaam en woonplaats invult wordt deze zichtbaar op de reviewpagina. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over Pennendrukkerij.nl

Pennen met logo is het meest gebruikte promotiemiddel, wij bij Pennendrukkerij.nl zijn gespecialiseerd in het bedrukken en leveren van pennen met eigen opdruk in 1 kleur of in full color. Wij hebben pennen voor ieder budget wat past bij de uitstraling van uw bedrijf of product. Heeft u een kleine oplage pennen nodig, dan is dit al mogelijk vanaf 25 stuks. Wanneer u de pennen snel nodig heeft kunt u gebruik maken van onze 24- 48 uurs levering. Met een bedrukte pen met logo en/of tekst maakt u snel en effectief reclame. Kunt u geen keuze maken neem dan contact op met onze medewerkers 030 - 7400130.