nomadiQ | Smart Outdoor Cooking Bij nomadiQ ontstaan de producten uit een passie voor het buitenleven en de wens om elk moment in de open lucht comfortabeler te maken. Vanuit die visie ontwikkelden we onze eerste innovatie: de nomadiQ-gasbarbecue. Een designicoon dat slim is in gebruik, compact in vorm en volledig portable zodat hij overal met je meegaat. Licht van gewicht, eenvoudig te bedienen en verrassend makkelijk schoon te maken. Perfect voor iedereen die vrijheid én verfijning weet te waarderen. Aangemoedigd door het succes zijn we blijven innoveren en daarbij altijd trouw gebleven aan onze kernwaarden: smart, compact & portable. We perfectioneerden bestaande designs en breidden onze collectie uit met nieuwe oplossingen, zoals ons portable outdoor kooktoestel. En dit is nog maar het begin. Elke dag werkt ons team aan producten die jouw buitenleven slimmer, gemakkelijker en flexibeler maken. In het park, op de camping, op je balkon of op het water: met nomadiQ wordt de wereld jouw keuken.