Selecteer het aantal sterren voor de totale score

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht. Indien u een voornaam en woonplaats invult wordt deze zichtbaar op de reviewpagina. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over Cooled Solutions B.V.

Cooled Solutions is úw specialist in innovatieve koelverpakkingen en temperatuurgecontroleerde verzendoplossingen. Wij bieden een breed assortiment aan hoogwaardige koelverpakkingen, isolerende verzenddozen en efficiënte koelelementen, waarbij de nadruk ligt op koelverpakkingen die uw producten tijdens transport op de juiste temperatuur houden en optimaal beschermen. Cooled Solutions onderscheidt zich door het gebruik van innovatieve koeltechnologie en duurzame materialen. Daarnaast bieden wij uitgebreide maatwerkopties voor elke klantbehoefte. Wij garanderen topkwaliteit, betrouwbare levering en een uitstekende service, zodat u zeker weet dat uw temperatuurgevoelige zendingen in goede handen zijn. Kies voor Cooled Solutions en ervaar onze professionele, klantgerichte aanpak.