Selecteer het aantal sterren voor de totale score

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht. Indien u een voornaam en woonplaats invult wordt deze zichtbaar op de reviewpagina. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over Schreuder Natuurgeneesmiddelen

Sinds 1958 is Schreuder Natuurgeneesmiddelen een vertrouwd adres voor natuurlijke gezondheid en welzijn. Als familiebedrijf combineren wij jarenlange ervaring in natuurgeneeskunde, orthomoleculaire therapie, Klinische-Psycho-Neuro-Immunologie en heilmagnetisme met een persoonlijke benadering. Onze praktijk en webshop bieden een breed assortiment aan hoogwaardige natuurlijke producten, zorgvuldig geselecteerd om lichaam en geest in balans te brengen. Wij geloven in de kracht van de natuur en bieden ondersteuning bij uiteenlopende gezondheidsklachten, van vermoeidheid tot hormonale disbalans. Onze gezondheidsprofessionals denken actief met je mee en adviseren op maat, zodat je altijd de juiste oplossing vindt. Klanten waarderen onze deskundigheid, snelle levering en warme service. Bij Schreuder staat kwaliteit voorop: al onze producten zijn puur, effectief, vrij van onnodige toevoegingen en gekeurd volgens strenge kaders van de FSSC 22000 . Of je nu kiest voor voedingssupplementen, kruidenpreparaten of orthomoleculaire middelen – je bent verzekerd van natuurlijke ondersteuning die werkt. Bezoek een van onze praktijken of bestel eenvoudig via onze gebruiksvriendelijke webshop. Ontdek zelf waarom zoveel mensen vertrouwen op Schreuder Natuurgeneesmiddelen – Tussen mens en natuur, de balans.