Selecteer het aantal sterren voor de totale score

Beoordeel de volgende punten

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht. Indien u een voornaam en woonplaats invult wordt deze zichtbaar op de reviewpagina. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over Vercony

Wij geloven dat iedereen met een balkon moet kunnen genieten van een groene oase en het gevoel van een eigen tuin. Onze missie is om meer ruimte te maken voor natuur dichtbij huis. Met slimme en doordachte oplossingen helpen wij om groen toe te voegen zonder kostbare ruimte te verliezen. Zo brengen we rust, sfeer en privacy naar plekken waar buitenruimte beperkt is. Duurzaamheid vormt de basis van alles wat wij doen. Door lokaal te produceren en te kiezen voor volledig recyclebare materialen dragen wij bij aan een groenere leefomgeving, balkon voor balkon.