Glastotaal is een familiebedrijf uit Amersfoort. Wat in 1903 begon als een schildersbedrijf aan de Grote Koppel, is vijf generaties later uitgegroeid tot een webshop voor glas op maat. Er zit dus ruim honderdtwintig jaar vakkennis achter je bestelling — en die zetten we in vóórdat je glas gesneden wordt, niet pas als er iets misgaat. Wij leveren enkel glas, isolatieglas met HR++ en triple, vacuümglas, douchewanden, spiegels op maat en installatieglas. Daarnaast voeren we een compleet assortiment glasartikelen en beslag: scharnieren, klemmen, profielen, kit, gereedschap en ventilatieroosters. Alles wat nodig is om je glas niet alleen te bestellen, maar ook geplaatst te krijgen. In onze configurator stel je je glas zelf samen. Je kiest de glassoort, de dikte en je maten in millimeters, en geeft aan waar de boringen en uitsparingen komen en welke randafwerking je wilt. De prijs loopt mee terwijl je kiest, inclusief alle bewerkingen en toeslagen. Bij isolatieglas zie je bovendien wat je materiaalkeuze doet met de U-waarde, zodat je een onderbouwde keuze maakt in plaats van een gok. Glas op maat is onvergeeflijk: twee millimeter te groot en het past niet. Daarom wordt elke order door een van ons nagekeken voordat hij naar productie gaat. Klopt een maat niet met de opgegeven sponning, of haalt een boring de minimale randafstand niet, dan nemen we contact op vóórdat er iets gesneden wordt. En bestelt iemand glas dat volgens de norm niet kan — gewoon glas op een plek waar veiligheidsglas hoort, bijvoorbeeld — dan zeggen we dat ook. Liever een telefoontje vooraf dan een ruit die niet past. Wij bezorgen door heel Nederland en Vlaanderen met gespecialiseerd glastransport, en dat transport is verzekerd. Komt je ruit beschadigd aan, dan regelen wij een nieuwe of zorgen we voor herstel. Je bestelt glas, geen scherven. Liever zelf ophalen? Dat kan in Oosterhout, zodra je bericht hebt gekregen dat je bestelling klaarligt.