Bedrijfsgegevens

Website: www.cadacinternational.com
Adres: Ratio 26
Postcode: 6921RW
Plaats: Duiven
Provincie:
Land: The Netherlands
Telefoon: (+31) 26 319 77 40

KiyOh uitgangspunten:

  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.
  • Meld misbruik of andere zaken hier.
  • Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 14 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina.
Cadac International
Totaal score
9.1
van 10
Laatste beoordeling
vandaag
Legenda
> 90 days
30 - 90 days
< 30 days
273 beoordelingen (12 months)
404 beoordelingen (total)
6369 keer bekeken
97% beveelt dit bedrijf aan
Filter beoordelingen op aantal sterren in afgelopen 12 maanden
82% (223)
12% (32)
3% (8)
1% (4)
3% (8)

Klantbeoordelingen

9
Pluspunten
Ziet er goed uit
Verbeterpunten
Als ik het gebruikt heb kan ik hier wat over zeggen. Tip wacht een half jaar met een review
Jan
Sint Anthonis

Published on: 25/08/2019
Aanbeveling: Ja


5
Pluspunten
Nette draagtas waar de Cadac2 in past.
Verbeterpunten
De Cadac2 is te fragiel gemaakt, zeker de poten zijn niet stevig.
Arjan Eecen
Almere

Published on: 24/08/2019
Aanbeveling: Nee


10
Pluspunten
Product snel geleverd
Verbeterpunten
geen
Danielle
Erp

Published on: 23/08/2019
Aanbeveling: Ja


5
Pluspunten
Bussen gas voldoen aan de verwachtingen.
Verbeterpunten
Bezorgdienst heeft het pakket op het verkeerde adres bezorgd en waarschijnlijk zelf een handtekening gezet voor ontvangst.
De mensen waren 3 weken op vakantie. Na 3 weken hebben zij de fout hersteld en het pakket alsnog bij ons bezorgd.
Antwoord Cadac International
Bedankt voor het doorgeven! Mocht dit weer gebeuren, dan graag direct contact opnemen met onze klantenservice: info@cadaceurope.com of telefonisch 026 319 77 74.
C.v.. veenendaal
Vught

Published on: 19/08/2019
Aanbeveling: Nee


2
Pluspunten
 
Verbeterpunten
 
Antwoord Cadac International
Wat jammer dat u alles al heeft weggegooid. We hadden u graag geholpen!
John van den Dorpel
Arnhem

Published on: 15/08/2019
Aanbeveling: Nee


9
Pluspunten
Top product. Goede kwaliteit. Eenvoudig in gebruik.
Verbeterpunten
 
Anne
Brugge, België

Published on: 13/08/2019
Aanbeveling: Ja


9
Pluspunten
 
Verbeterpunten
 
klant

Published on: 12/08/2019
Aanbeveling: Ja


10
Pluspunten
Zoals beloofd snel in huis
Verbeterpunten
 
Roy
Arnhem

Published on: 12/08/2019
Aanbeveling: Ja


10
Pluspunten
 
Verbeterpunten
 
Harold
Purmerend

Published on: 12/08/2019
Aanbeveling: Ja


8
Pluspunten
Bestelling geplaatst en op dag levering wordt door vervoerder aangegeven dat bestelling is afgeleverd, terwijl dit niet zo was. Dag later gebeld met Cadac en mooi op tijd de levering ontvangen met daarna terugbellen of het goed was gegaan
Verbeterpunten
Kies een vriendelijker vervoerder. Ik werd nogal bot gewezen dat ik geen klant van DHL ben en dat zij niets voor me kondenn doen, terwijl hun chauffeur ten onrechte de bestelling op afgeleverd heeft gezet, of vermeld dit duidelijk bij elke bestelling..
Paul
Lent

Published on: 11/08/2019
Aanbeveling: Ja


Laden...
Meer beoordelingen...
 Disclaimer