Bedrijfsgegevens

Website: http://www.duinrell.nl/
Adres: Duinrell 1
Postcode: 2242JP
Plaats: Wassenaar
Provincie: Nederland
Land: The Netherlands
Telefoon: 0031(0)70 5155 255

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties.

Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten

KiyOh uitgangspunten:

  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.
  • Meld misbruik of andere zaken hier.
  • Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 14 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina.
Duinrell
Totaal score
8.7
van 10
Laatste beoordeling
4 dagen geleden
Legenda
> 90 days
30 - 90 days
< 30 days
759 beoordelingen (12 months)
759 beoordelingen (total)
9241 keer bekeken
98% beveelt dit bedrijf aan
Filter beoordelingen op aantal sterren in afgelopen 12 maanden
56% (426)
41% (314)
2% (12)
0% (3)
1% (4)

Klantbeoordelingen

10
Pluspunten
Veel variatie voor groot en klein, geen enkel moment van verveling tijdens onze eerste reis met de kleinkinderen. (2,5 en 4,5 jaar oud) Gelukkige kinderen = gelukkige grootouders.
Verbeterpunten
 
Marnix
Wingene België

Published on: 21/08/2019
Aanbeveling: Ja


10
Pluspunten
Dagen vliegen om,overwegend zeer vriendelijk personeel,alles goed onderhouden,net en gezellig park in een zeer mooie wandelomgeving
Verbeterpunten
Toiletten op het attractiepark,misschien standaard iemand erbij
Nathasja
Texel

Published on: 19/08/2019
Aanbeveling: Ja


8
Pluspunten
geweldig attractiepark
Verbeterpunten
buitenbad mooi opgeknapt
Petra
Den Haag

Published on: 17/08/2019
Aanbeveling: Ja


7
Pluspunten
Prachtig tiki-bad
Gezellig pretpark
Ideaal voor de kinderen
Verbeterpunten
Nachtlawaai op de camping
Anita
Menen

Published on: 10/08/2019
Aanbeveling: Ja


6
Pluspunten
Leuke velden.
Verbeterpunten
Weinig sanitair, slecht plattegrond en snel verdwaald, het is soms heel onduidelijk waar je naar toe moet.
Chantal
Made

Published on: 07/08/2019
Aanbeveling: Ja


8
Pluspunten
Duinbungalows zijn erg mooi en goed ingericht.Tikibad buiten is een verbetering ,vooral bij mooi weer
Verbeterpunten
veel auto's in het park
bj wilpshaar
brielle

Published on: 02/08/2019
Aanbeveling: Ja


3
Pluspunten
Veel glijbanen bij het zwembad.
Verbeterpunten
Het is jammer dat je maar 1 keer per dag gebruik kunt maken van het zwembad. De vloeren in de kleedhokjes en in het zwembad zijn niet schoon. Er waren niet zoveel toiletten, want wij zijn bijna helemaal terug moeten lopen, omdat de toilet die het dichtstbij was achter een kraampje stond en niet kon zien. De toiletten waren niet bepaalt schoon dus misschien is het een optie om het vaker schoon te maken. Een parkeermunt is erg duur. De entree is duur voor wat je krijgt aan attracties en het zwembad moet het goedmaken met alle glijbanen. Het was niet duidelijk waar je een parkeermunt kon halen (uiteindelijk stond er iemand bij de slagbomen) Bij de ingang kreeg je geen plattegrond en in het midden van het park stond pas een bord met de plattegrond erop. Wij hebben tussen de middag een keer een ijsje gepakt, maar de helft was al op en het personeel dat er achter stond was niet erg vriendelijk. Je moest ver lopen voordat je de eerste attractie vond. Meer toegangen tot de glijbanen zou fijn zijn, omdat je anders in een lange rij moet staan terwijl er misschien maar een paar van bijvoorbeeld de groene glijbaan willen. Om daar te blijven eten is het eten erg duur.
Maria

Published on: 01/08/2019
Aanbeveling: Nee


10
Pluspunten
Leuk voor jong en oud
Genoeg te doen
Prachtig zwemparadijs
Vriendelijk personeel

Kwam hier zelf als kind (Toen ik 9 - 16 was) en kwam deze keer met mijn eigen 3 jongens (7, 9 en 16) en het was net als vroeger; ECHT gaaf!!
Verbeterpunten
NA
Brian
MÜNCHWEILER

Published on: 28/07/2019
Aanbeveling: Ja


8
Pluspunten
Het park en zwembad, ruime campingplaats. Gezellig. Veel te beleven. Overal dichtbij.
Verbeterpunten
Omheiningen camping. Te smal en te hoog. Onoverzichtelijk en gevaarlijk. Ook voor caravans, te kleine doorgang met indraaien
Monique
Velden

Published on: 27/07/2019
Aanbeveling: Ja


3
Pluspunten
Veel glijbanen
Verbeterpunten
Zorg voor meer verlichting in de omkleed hokjes! Je kunt hier weinig tot niets zien en al helemaal met 2 kinderen is de verlichting verschrikkelijk slecht!!
Marieke
Nijmegen

Published on: 25/07/2019
Aanbeveling: Nee


Laden...
Meer beoordelingen...
 Disclaimer