Bedrijfsgegevens

Website: www.jb-inflatables.nl
Adres: Ampere 10
Postcode: 7942DD
Plaats: Meppel
Provincie:
Land: The Netherlands
Telefoon: 0522246169

KiyOh uitgangspunten:

  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.
  • Meld misbruik of andere zaken hier.
  • Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 14 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina.
JB-inflatables.nl
Totaal score
9.5
van 10
Laatste beoordeling
96 dagen geleden
Legenda
> 90 days
30 - 90 days
< 30 days
14 beoordelingen (12 months)
80 beoordelingen (total)
4007 keer bekeken
100% beveelt dit bedrijf aan
Filter beoordelingen op aantal sterren in afgelopen 12 maanden
79% (11)
21% (3)
0% (0)
0% (0)
0% (0)

Klantbeoordelingen

10
Pluspunten
Positieve mensen en een superservice!
Verbeterpunten
 
Speelhal De Keijzer
Vriezenveen

Published on: 19/06/2018
Aanbeveling: Ja


8
Pluspunten
Goede Service en afwikkeling van de kleine dingetjes!
Open en eerlijk en horen het graag als iets niet naar wens zou zijn!
Kleine aanpassingen naar eigen wens doen ze vaak niet moeilijk over.
Ik ben tevreden en zie geen reden naar een ander te gaan.
Verbeterpunten
Actieve voorraad op internet (website) mag beter. Soms wil je een kussen hebben en staat er op voorraad maar is het er niet. Dat is jammer en kost extra tijd.
Verbetering kan altijd maar dan zou het over verlaging van de prijs gaan......
E&M Services & Verhuur
Zeist

Published on: 06/06/2018
Aanbeveling: Ja


10
Pluspunten
Super service en goede producten. Word altijd netjes en snel geholpen.
Verbeterpunten
Artikelen direct in webshop bestellen en afrekenen.
Ultra Fun
Hoogeveen

Published on: 22/05/2018
Aanbeveling: Ja


10
Pluspunten
JB inflatables is een zeer goei springkasteel bedrijf voor te kopen van springkastelen leveren altijd optijd en als je problemen hebt met iets lossen ze het voor jou zo snel mogelijk op met herstellingen enz
Verbeterpunten
 
Antwoord JB-inflatables.nl
Bedankt voor de review en het mooie cijfer!
claes & zoon
Balen

Published on: 04/05/2018
Aanbeveling: Ja


10
Pluspunten
- Snelle levering
- Vriendelijkheid
- Goede service
Verbeterpunten
 
-
Oosterwolde

Published on: 16/03/2018
Aanbeveling: Ja


8
Pluspunten
Goede kwaliteit
Service is prima
Verbeterpunten
geen
Burger
Dirkshorn

Published on: 20/12/2017
Aanbeveling: Ja


3
Pluspunten
hebben het meeste op voorraad
uitgebreid aanbod
Verbeterpunten
afspraken na komen, vertellen dat er acties zijn, hele en complete spullen leveren, zeer slechte after sales/service
Antwoord JB-inflatables.nl
Beste P. de Groot,
Bedankt voor de feedback.
We proberen altijd ons uiterste best te doen om al onze klanten tevreden te stellen. We vinden het zeer vervelend dat u niet tevreden bent over onze after sales/service. Graag nemen we contact met u op om te kijken hoe we uw persoonlijke ervaring met ons kunnen verbeteren.
U kunt uw contactgegevens mailen naar n.konter@jb-inflatable.nl dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
P de Groot
Woerden

Published on: 05/09/2017
Aanbeveling: Nee


10
Pluspunten
 
Verbeterpunten
 
Jan Hebbrecht
Mariakerke

Published on: 29/05/2017
Aanbeveling: Ja


10
Pluspunten
JB-inflatable is een waarlijk stipt bedrijf dat alles doet om U zo snel mogelijk verder te helpen. zeker aanbevolen.TOP
Verbeterpunten
 
Jero-rent Raf Van Herck
Herentals

Published on: 25/05/2017
Aanbeveling: Ja


8
Pluspunten
Goede service en kwailiteit
Verbeterpunten
Springkussen is niet helemaal netjes gestikt
Funny jumping
Leende

Published on: 25/05/2017
Aanbeveling: Ja


Laden...
Meer beoordelingen...
 Disclaimer