Bedrijfsgegevens

Website: www.medishopxl.com
Adres: Kroostweg 53
Postcode: 3704EB
Plaats: Zeist
Provincie:
Land:
Telefoon:

KiyOh uitgangspunten:

  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.
  • Meld misbruik of andere zaken hier.
  • Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 14 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina.
MediShopXL B.V.
Totaal score
9
Laatste beoordeling
4 dagen geleden
Legenda
> 90 days
30 - 90 days
< 30 days
430 reviews (12 months)
544 reviews (total)
95% beveelt dit bedrijf aan
Filter beoordelingen op aantal sterren in afgelopen 12 maanden
74% (318)
19% (81)
4% (16)
2% (8)
2% (8)

Klantbeoordelingen

10
Pluspunten
Snelle en nette levering, mooie gravering
Verbeterpunten
Geen
Astrid
Uitgeest

Published on: 19/10/2019
Aanbeveling: Ja
7
Pluspunten
overzichtelijk
Verbeterpunten
plaatjes/ kleuren zijn niet duidelijk. je moet het meer kunnen uitvergroten
M.M.C.Truijens ortho praktijk
1181 AS Amstelveen

Published on: 16/10/2019
Aanbeveling: Ja
10
Pluspunten
Duidelijke website, fijne communicatie over en tijdens de levering. Netjes verpakt. Op tijd geleverd.
Astrid
Leusden

Published on: 16/10/2019
Aanbeveling: Ja
9
Pluspunten
Snelle service inclusief gravering, mooi gedaan. Website is toegankelijk, bestelling verliep eenvoudig.
Verbeterpunten
-
Klant

Published on: 15/10/2019
Aanbeveling: Nee
10
Pluspunten
Snelle levering!
Amber
Belgium

Published on: 13/10/2019
Aanbeveling: Ja
Klant

Published on: 04/10/2019
Aanbeveling: Ja
9
Pluspunten
snelle levering, keurig gegrafeerd en verpakt.
Verbeterpunten
Op de site is de optie om via dpd bij een afhaalpunt te laten bezorgen, echter als je die aanvinkt is het niet mogelijk om een punt te selecteren.
Klant

Published on: 28/09/2019
Aanbeveling: Ja
9
Pluspunten
Gelijk actie toen pakje op verkeerd nummer was bezorgd
Goed meedenken
Snelle levering
Mooie verpakking
Renske
Delfgauw

Published on: 23/09/2019
Aanbeveling: Ja
10
Pluspunten
Prima oortjes, snelle levertijd
Klant

Published on: 23/09/2019
Aanbeveling: Ja
7
Pluspunten
Duidelijk en overzichtelijk.
Verbeterpunten
Je krijgt niet echt een factuur, zodat je die kan indienen. Je moet iets van de multipay gebruiken...
Raar dat je voor zo'n groot bedrag dat je alsnog betaalt voor de bezorging. Bij 95% van de winkels is het boven de 50€ gratis thuisbezorgd.
ASz
DORDRECHT

Published on: 22/09/2019
Aanbeveling: Nee
Laden...
Meer beoordelingen...
 Disclaimer