E-visums.nl
Total score
8.8
out of 10
Most recent review
today
Legenda
> 90 days
30 - 90 days
< 30 days
780 reviews (12 months)
6361 reviews (total)
97559 views
91% recommends this company

Reviews

10
Positive
I am really satisfied about the service. The people were very helpful and did everything they could so I could start Holliday peacefully.
Suggestions
 
Amale
Belgium

Published on: 25/04/2019
Recommendation: Yes


10
Positive
professional service!
Suggestions
 
Erik
Netherlands

Published on: 24/04/2019
Recommendation: Yes


9
Positive
Total fine love this kind of service
Suggestions
 
Customer

Published on: 24/04/2019
Recommendation: Yes


3
Positive
nice company
Suggestions
no
https://e-visumdirect.nl
Netherlands

Published on: 24/04/2019
Recommendation: Yes


10
Positive
Dat is snel en keurig, bedankt.
Suggestions
Geen idee, is goed zo.
Ben
Hongarije

Published on: 22/04/2019
Recommendation: Yes


4
Positive
10 dgn voor ons vertrek visum aangevraagd.
2 dgn voor vertrek gebeld, want we hadden niets binnen. Toen gaven ze aan dat er 1 binnen was. De volgende dag weer gebeld dat ik die ene wel graag wilde hebben. Mijne nog steeds niet binnen.
Op het vliegveld in hurghada voor mijzelf een visum gekocht. (Dus dubbele kosten) wachtrij viel mee. Wel een stuk goedkoper en de info wat je hier in moest vullen wordt daar niet om gevraagd. 30 sec. En klaar!
Volgende keer koop ik het visum op het vliegveld!
Ik heb nog 9.95 terug gekregen van e-visums. Toch iets.
Suggestions
 
Annelies
Nijverdal

Published on: 19/04/2019
Recommendation: No


6
Positive
Makkelijk bereikbaar voor vragen etc, ook in het weekend.

Zeer vriendelijke medewerkers.

Relatief goedkope manier om aan een Chinees visum te komen.
Suggestions
Niet alle medewerkers lijken verstand van zaken te hebben. We hebben drie verschillende antwoorden ontvangen op dezelfde vraag.

Tot twee keer toe is ons beloofd dat we zouden worden gemaild of teruggebeld, en is dat vervolgens niet gebeurd. Hierdoor hebben we langer gedaan over het proces en hebben we vaak terug moeten bellen.
Myrthe
Noord-Holland

Published on: 18/04/2019
Recommendation: Yes


10
Positive
Snelle afhandeling.
Suggestions
 
Yvonne

Published on: 18/04/2019
Recommendation: Yes


10
Positive
Snel en vriendelijk geholpen. Binnen 1 dag een visum, zelfs geen hinder tijdens feestdagen. Blij! :)
Suggestions
 
Marleen
Lopikerkapel

Published on: 18/04/2019
Recommendation: Yes


10
Positive
very easy and fast delivery
Suggestions
 
Rajko
Germany

Published on: 16/04/2019
Recommendation: Yes


Loading...
More reviews...