Wij zijn transparant over de verzendkosten en deze worden duidelijk vermeld bij het plaatsen van de bestelling. Het is dan ook altijd aan de klant of die er zelf voor kiest om de bestelling wel of niet te plaatsen. Mvg, Team Horeca.shop Klantenservice
Het klopt inderdaad dat deze bestelling later is geleverd dan normaal. I.v.m. drukte in ons magazijn is er wat vertraging ontstaan in de leveringen die week. De levertijd van 1-3 werkdagen is ons streven :-) Mvg, Team Horeca.shop Klantenservice
Je bestelling is woensdag geplaatst en vrijdag verstuurd. Normaliter vindt de levering de volgende dag plaats door Postnl (dus zaterdag), maar dit is in jouw geval niet gelukt (en de reden kan ik niet achterhalen). In veel gevallen kan het vertraagd zijn 1 dag bij Postnl door drukte en of transport dat tegenzit. Hoe dan ook vervelend dat het niet gelukt is om het voor je event te leveren. Wij wensen je alsnog veel plezier met de glazen voor een volgend event. Mvg, Team Horeca.shop Klantenservice
Beste Rinus, Bedankt voor je beoordeling. I.v.m. een technische storing klopt het inderdaad dat jij de orderbevestiging later hebt ontvangen (normaliter zou dit binnen 5 minuten bevestigd moeten zijn). Jouw bestelling is bij ons binnen 3 werkdagen verwerkt en is door de drukte bij Postnl vertraagd. Dit stond ook op jouw tracking dat i.v.m. drukte bij Postnl de levering vertraagd zou zijn. Helaas hebben wij hier geen inlvoed op, maar wij begrijpen jouw reactie in deze.