Bedankt voor de review. Uiteraard kun je de prijzen van laag naar hoog tonen. In de categorie en zoekresultaat weergave is deze functionaliteit gewoon aanwezig. Ik denk dat je die over het hoofd hebt gezien :-)
Wij zijn transparant over de verzendkosten en deze worden duidelijk vermeld bij het plaatsen van de bestelling. Het is dan ook altijd aan de klant of die er zelf voor kiest om de bestelling wel of niet te plaatsen.
De factuur is al eerder gemaild, maar nogmaals vandaag als bijlage in de mail toegevoegd. Met de vraag waarom we een cijfer 5 hebben daar we graag openstaan voor verbeteringen en we verder (behalve de factuur) niet horen wat we kunnen verbeteren.
Bedankt voor je beoordeling! Op onderdelen zit een wat langere levertijd helaas.
Originele beoordeling
Helaas is er zoals aangegeven enige vertraging ontstaan in het transport en dit heeft alles te maken met de Feestdagen. Dit hebben wij zelf niet in de hand, maar namens ons excuses voor het ongemak en de vertraging in de levertijd.
Zoals gisteren besproken is het pakket om onbekende reden later aangekomen. Wij waren in de veronderstelling dat het reeds geleverd zou zijn anders was er uiteraard bericht gekomen vanuit onze kant omtrent de vertraging. De reden van vertraging bij de vervoerder is onbekend, maar inmiddels is het pakket geleverd gisteren. Wij zijn natuurlijk Horeca.shop (klein :-) typefoutje in jullie reactie)
Originele beoordeling
Zoals gisteren besproken is het pakket om onbekende reden later aangekomen. Wij waren in de veronderstelling dat het reeds geleverd zou zijn anders was er uiteraard bericht gekomen vanuit onze kant omtrent de vertraging. De reden van vertraging bij de vervoerder is onbekend, maar inmiddels is het pakket geleverd gisteren. Wij wachten nu op een herbeoordeling vanuit de klant die hier open voor staat aangezien onze klantenservice dit alsnog goed heeft opgelost en uitgelegd.