Als horeca ondernemer moet je er vanuit kunnen gaan dat producten tijdig geleverd worden. Na verificatie via de mail zo uiterlijk binnen twee dagen de levering plaatsvinden. Zelfs na 5 dagen nog geen levering. Ook geen contact meer kunnen krijgen met het bedrijf. Directe levering vanuit het het magazijn dus geen track&tracé wordt na de betaling aangeven. En nu dit verzoek voor een beoordeling terwijl de levering nog op zich last wachten? Hier gaat iets goed fout.
Beste Martijn, Jouw bestelling is inderdaad door de drukte voor Hemelvaartsdag vertraagd geleverd. Op 23 mei heb je de bestelling geplaatst en normaliter had deze geleverd kunnen worden voor Hemelvaart (wij hanteren een levertijd van 1-3 werkdagen), maar door alle drukte in het magazijn is dit niet meer gelukt voor Hemelvaart. Op donderdag 26 mei en 27 mei waren wij gesloten en is het pas na het weekend op 30 mei geleverd. Nogmaals excuses voor deze vertraging!
Volgendebestelling gaat zeker weer bij deze gemaakt worden.
Levering van producten zoals afgesproken correct
Het bestelde was niet meer voorradig en daar kreeg ik geen bericht over. Ik heb zelf na een paar dagen contact opgenomen en toen vertelde men mij dat. Dat vond ik niet klantvriendelijk en ook een beetje raar dat het nog op de website stond. Dus geen actuele website!
Beste Monique, Vervelend dat het zo is gelopen. Wij doen ons uiterste best om de levertijden en voorraad te waarborgen van onze 87000 artikelen die op onze site staan. De voorraad op de site wordt door middel van koppelingen getoond (worden dagelijks geactualiseerd), maar het kan zijn dat het in dit geval niet goed is gegaan. Heel af en toe kan dit natuurlijk eens voorkomen ;-) Nogmaals excuses voor het ongemak! Mocht je openstaan om een herbeoordeling te geven dan horen wij dit graag!
Ik had ergens vragen over en toen werd ik zo snel mogelijk en zo goed mogelijk gehlopen. ;)
Binnen de week geleverd, goed verpakt
Behulpzame mensen. Snelle levering
Volgens afspraak
Je kunt er eigenlijk alles wel vinden voor de horeca. Ik heb het terrasmeubilair er gekocht voor onze horecazaak.
De vaatwasser heeft een 3 minuten programma en werkt heel goed.
Toen bleek dat bestelling niet was wat ik had gehoopt (borden te klein) ervoer ik de afhandeling van de retour als erg correct en zorgzaam.
Beste Carine, Bedankt voor de review! Met vriendelijke groet, Klantenservice Horeca.shop
Originele beoordeling
De kommen bleken veel kleiner dan gedacht. De foto’s op de site waren zeer onduidelijk. Ik heb moeten mailen met vraag naar retourbeleid, terwijl bij anderen webshops dit helder op hun site staat vermeld met link naar invulblad en af te printen retourlabel. Ik heb vervolgens 16,5 Euro moeten betalen om te retourneren!
Beste Carine, Bedankt voor de review en vervelend dat je teleurgesteld bent. Ik heb de punten uit de review bekeken en kom tot het volgende: #1) Ons retour beleid staat op de site en is op elke pagina te vinden via de button "Hulp nodig?" https://horeca.shop/nl/faq We zullen kijken of wij het e.e.a. hierin kunnen verbeteren. #2) Mijn collega heeft de retourkosten geheel aan je vergoed. #3) Ik zou niet weten wat wij precies moeten verbeteren aan de informatie en afbeeldingen. Zoals ik het zie zijn er 5 afbeeldingen en staan alle maten en overige informatie erbij. https://horeca.shop/nl/schaal-15-5-zwart-universe-531343 Met vriendelijke groet, Klantenservice Horeca.shop
Vlotte en correcte afhandeling, top.
Ik had de bestelling zsm nodig en het is de volgende dag geleverd. Bij een ander bedrijf moest ik hier 3 dagen op wachten en het was alleemaal teveel moeite. Hier niet en daarom een 10
Ondanks dat het een webwinkel is krijg je toch het gevoel dat ze dicht bij de klant staan. Ik kreeg advies en mij werd voor bepaalde producten zelfs aangegeven dat ik een goedkoper model van een ander merk moest neme, omdat het eigenlijk uit dezelfde fabriek komt en ook gewoon precies hetzelfde is. Had ik nog niet eerder meegemaakt dus JA
Enkele pannen en een oven gekocht. Werd geleverd zoals verwacht binnen de tijd die ze hadden aangegeven.
Duimpje!
Bijna alles wat ik nodig had kunnen vinden. Groot assortiment en leuke medewerkers.
Verliep allemaal prima en werd netjes op de hoogte gehouden.
Na lang zoeken bleek Horeca Shop tot mijn grote plezier de borden nog te hebben die ik zocht. Gauw besteld. Groot was de teleurstelling toen ik compleet verkeerde borden geleverd kreeg. Vriendelijk geholpen door medewerkster. Bij controle bleken de borden die ik zocht er niet meer te zijn, door een fout in het voorraadsysteem. Verkeerd geleverde weer ingepakt en teruggestuurd. Geld teruggestort gekregen, inclusief het voorgeschoten geld voor het terugsturen. Netjes afgehandeld dus, maar het heeft me flink wat tijd gekost en ik blijf met lege handen achter. De teleurstelling blijft daardoor vooral hangen. Extra zuur toen ik 2 dagen later een mail kreeg met de door mij gewenste borden in kleiner formaat (die ik al heb, wat ik had verteld) met de uitnodiging om die te bestellen... Geeft me te weinig vertrouwen om nogmaals een bestelling te doen.
Hallo Annemarie, Bedankt voor je review! Achteraf bleek het een menselijke fout. Excuses hiervoor namens onze magazijnmedewerkers! Ze hadden in het magazijn niet goed gekeken want de borden bleken er wel te liggen. We hebben je alsnog voorgesteld deze gratis na te leveren i.v.m. het ongemak. Met vriendelijke groet, Klantenservice Horeca.shop
Tevreden over levering en goede materialen !!!
Snelle correcte levering!
Goed georganiseerd en duidelijk.
Snelle levering, goed verpakt. Ik kreeg waar ik voor betaald heb.
Producten waren niet op voorraad, maar dankzij hulp van klantenservice hoe geholpen.
Originele beoordeling
Producten bleken niet op voorraad, credit nota ontvangen, betaling nog niet terug ontvangen.
Snelle levering aanrader