Meerdere malen hebben we al wat besteld bij Horeca shop.nl. altijd goed bereikbaar, alleen de levertijd mag van ons wel iets sneller en als het later bezorgd wordt zouden wij het wel fijn vinden als er even gebeld of een mail gestuurd om te kijken of er nog andere opties zijn. Soms hebben we het snel nodig. Verder prima bedrijf. Zeer te vrezen.
ok
Ik ben tevreden
Correcte levering, maar schakelen incassobureau in zonder verwittigen terwijl de betalingsproblemen, waar we zelf geen schuld aan hebben, werden opgelost
Beste Steven, Jullie bestelling is geleverd eind juni en het is nu inmiddels oktober. We zijn al maanden bezig om jullie te vragen wanneer de factuur wordt betaald en hier is nooit op gereageerd. Tevens hebben wij ook telefonisch geprobeerd contact te zoeken. Op het moment dat het incasso in beeld kwam hebben jullie gereageerd. Als het eenmaal uit handen is gegeven aan het incasso kunnen wij niets meer regelen. Het spijt ons, maar in ons geval hebben we juist gehandeld.
Goede communicatie via mail. Ik ontving wat ik verwachtte.
correcte informatie, ook snel antwoord op gestelde vragen
alles is duidelijk en goede bevestiging van wat en hoe het verder gaat
Een keer gebruikt schoon gemaakt met een gewoon sponsje en gelijk een laag eraf
Beste Annie, Zoals reeds eerder is aangegeven in de mail kan zijn dat dit net dit bakblik van een mindere kwaliteit is geweest. Om je hierin tegemoet te komen hebben wij jou het volledige aankoopbedrag vergoed. Dit zal vandaag uiterlijk morgen op je rekening staan. Hopende hiermee met een passend voorstel te zijn gekomen!
Snelle en correcte service
Groot assortiment en veel keuze enzo. Via chatten op weg geholpen en werd ook afspraak gehouden en geholpen. Werkt goed.
Super klantenservice en ondersteuning.
De levering is vlot verlopen.
Originele beoordeling
De levering is uiteindelijk vlot verlopen.
produkt is goed, levering is goed, prijs is wel aan de hoge kant
Originele beoordeling
In Nederland lukt dit misschien, maar in Belgie wordt je verondersteld de vermelde prijs te factureren en nadien niet beginnen te goochelen met meterprijzen. Probleem is dat eenmaal ze dan de website hebben aangepast je geen verhaal meer hebt.
Heel vlotte service, meteen antwoord via mail en telefoon.
Vlotte levering en product was volgens verwachting.
Snelle levering na bestellen. Bij de zending zaten 2 verkeerder producten waarna telefonisch zeer efficiënt geholpen en de juiste artikelen toegestuurd.
Correcte en vlotte afhandeling.bedankt
Mooie kwaliteit van glazen, eerlijke prijs, topkwaliteit en een perfecte service!
Goedkoper dan bij de concurrentie Snelle levering Kwaliteit
Snelle levering van het 1e onderdeel, helaas weinig communicatie dat het 2e bestelde onderdeel een week later zou geleverd worden.
Een week na mijn bestelling had ik nog niks gehoord, dus heb ik een mailtje gestuurd. Daarop kreeg ik een reactie, waaruit leek alsof de bestelling al verzonden worden was. Maar aan alle update mailtjes die volgende alle zag je dat ze de bestelling pas na de mail oppakten. Kan gebeuren natuurlijk natuurlijk, maar wel zo netjes om dat gewoon eerlijk te communiceren en niet te doen alsof het al verstuurd was.
Beste Leonie, Het klopt dat jouw bestelling wat later is verstuurd dan gepland. Op 29 augustus heb je gevraagd wanneer jouw bestelling geleverd zou worden en op 30 augustus hebben wij gereageerd en gemaild dat jouw bestelling 30 augustus verstuurd zou worden (en hebben wij gelijk de track en trace van Postnl toegevoegd). Wij hebben hier open en transparant over gecommuniceerd. Het klopt dat je eerder een terugkoppeling had kunnen krijgen over de vertraging, excuses hiervoor!
Ik heb per ongeluk een verkeerd product toegestuurd gekregen. Na kort telefonisch contact is dat op een plezierige en snelle manier opgelost. Dank!
Ik heb een BBQ Hendi besteld. Deze werd heel vlug geleverd en het was de goedkoopste op google... Heel tevreden.
Ik zou heel graag van tevoren willen weten hoe de tafel van onderkant eruit ziet. De tafels zijn wel snel geleverd
Net zoals bij de vorige bestellingen, de producten makkelijk gevonden in de webwinkel. Snelle verwerking en levering