Mooie glazen snelle levering
Pakje is nog niet aangekomen dus hoop alvast dat het nog onderweg is!
Ik had glasstolpen besteld in december. Ondanks alle corona drukte werd er snel geleverd. Helaas was een stolp gebroken. Na een telefoontje en een foto van de schade was binnen een uur duidelijk dat ze een vervanging zouden sturen , die dan ook binnen twee dagen werd afgeleverd. Top service, vriendelijk en klantgericht.
De kap die over het geheel staat , wordt op de site groter afgebeeld dan ze in werkelijkheid is. .... zonde
Stickers zijn ruk
Snel geleverd en zoals omschreven. Helemaal top
Supersnel bezorgd in een degelijk ingepakt pakket. Helemaal tevreden met het product
Aangenaam verrast met de kwaliteit/ prijs verhouding, relatief snelle levering.
snele levering gewoon top
Enige wat beter kon is eens de bestelling geplaatst is, je geen verdere info meer ontvangt wanneer het bestelde product zal worden geleverd. Dit zou wel aangenaam zijn. Verder geen opmerkingen. Product voldoet zeker aan de verwachtingen
Horeca shop was vergeten om een onderdeel van de bestelling te leveren. Na één keer contact hierover had ik de volgende dag de ontbrekende spullen on huis. Top service.
Snel en goed
ok
Was zo gevonden en snel bezorgd
Ik had een klacht, maar het is goed recht gezet, dus ik ben nu wel tevreden. Daarom geef ik nu een hoge beoordeling.
Hallo Henna, We hebben inmiddels contact gehad en je hebt aangegeven ons een nieuwe positieve review te mailen, dit omdat we de klacht goed en snel hebben opgepakt. Het kan zijn dat het blik je hebt ontvangen niet goed uit de productie is gekomen. Vervelend, maar dit kan gebeuren. Het volledige aankoopbedrag is inmiddels teruggestort op je rekening en ondanks dat je niets aan het bakblik hebt hoeft deze niet retour naar ons. We hebben jou een nieuw verzoek gemaild voor een de herbeoordeling en we hopen deze alsnog te ontvangen van jou. Met vriendelijke groet, Klantenservice Horeca.shop
Originele beoordeling
Ik ben niet blij met die bakvorm. Als je het vast houd, krijg je zwarte olie aan je hand. Als je het weg veegt houd het niet op. Bij het wassen komt de hele spons onder de zwarte olie en het ruikt niet fris. Dus dan durf ik niet er in te bakken want dan komt die zwarte olie in mijn eten terecht. Dus ik zou het aan niemand aanbevelen.
Lounge heater besteld vorige week ( was nogal dringend) Deze was in stock stond erbij en zou ik dus snel kunnen hebben. Besteld en betaald. Daarna mail dat deze niet voorradig is. Gaan nu terugbetalen. Als ik nu kijk een week later staat hij nog altijd in stock. Raar dit is om" problemen" vragen.
Beste Kris, Bedankt voor je beoordeling! Uiteraard streven wij ernaar dat alles klopt voor wat betreft voorraad en levertijd op onze site. Het kan heel af en toe voorkomen dat de voorraad nog niet helemaal is bijgewerkt en dat was hier het geval. De heaters zijn enorm hard gegaan en binnen enkele weken was de hele voorraad op. Wij stellen dan altijd een alternatief voor zodat je kunt kijken of je hier wel of niet voor wilt gaan. Jammer dat het alternatief dat we hebben aangeboden niet helemaal aansloot bij jouw wensen. Een volgende keer beter :-)
aanbevelenswaardig adres voor uw aankopen==zeer snelle afhandeling en een prima verpakking==en een zeer uitgebreid assortiment==zeer goede webshop
Een aanrader.
Snel geleverd en vriendelijk geholpen.
Ik had bij U een gasaansteker bij U besteld, Heel veel dank. Heel veel dank. De nieuwe gasaansteker doet het Prima. Superdelux. Met vriendelijke groeten, Madelein Linders-Gerritsen.
Bartscher at110 gekocht. Nergens voordeliger.
Fijn op tijd geleverd en goede kwaliteit
Ik ben natuurlijk niet helemaal tevreden. Als uw Webshop vermeld dat bepaalde artikels voorradig zijn, dan rekent de klant er ook op!! Als men dan na 3/4 dagen vraagt wanneer de zending mag verwacht worden, en men hoort dat er geen voorraad is, dan is dat teleur stellend. Dan krijg ik een apart bericht of ik nog bij mijn besluit blijf, want dat er een alternatief is, is dat te laat om op de 1°sugestie in te gaa.
Horeca.shop heeft bestelling snel afgehandeld en aan post meegegeven. Post had vertraging wegens drukte maar niet verantwoordelijkheid van horeca.shop.
Originele beoordeling
Wachten