Zie boven commentaar
duidelijke site vlotte levering
Goed ontvangen alleen geen track&trace niet ontvangen.
Vlot bestelt en ook heel vlug en vlot geleverd .
Wst lange levertijd maar wel een goed product.
De bestelling was zeer goed verpakt. communicatie gaat langs elkaar heen. Ik had huisnummer vergeten, na jullie mail meteen doorgegeven. Ik had de spullen al in de kast staan toen ik een mail kreeg of ik svp wilde antwoorden op de mail!! Misschien een tip om een track & trace te sturen of een mail wanneer we de bestelling kunnen verwachten. Was toevallig thuis!!
vandaar 10 punten
Helaas had ik een maandagmorgenmonster aangeschaft. Die pech heb je wel eens. Je verwacht dan van de verkoper een bepaalde manier van oplossen en tegemoetkomen. De manier van oplossen en tegemoetkomen van horeca.shop ging echter veel verder dan wat je gewoon mag verwachten. Meer dan nette oplossing en meer dan nette en snelle service. Aanrader.
1 belletje was voldoende voor duidelijkheid nadat de leveringsmail niet was verstuurd. Werd onmiddellijk actie ondernomen.
Duidelijke site, toegankelijk. De levering is netjes verzorgt.
Heb vanmorgen zelf gebeld wanneer bestelling uitgeleverd zou worden. Dit is dus pas vanavond. Verder wel goede prijzen en ruime keuze
na 4dagen nog geen factuur ontvangen
Snelle levering.
Alles was in orde
Bestellen en betalen ging vlot. Bezorging keurig op tijd en netjes
Prima product wel langere levertijd
Vandaag besteld,.... Meestal morgen "verstuurd" maar wanneer het dan aankomt valt nog af te wachten. Dikwijls enkele weken later. In dit geval was het na bestelling 2 dagen later geleverd, volledig volgens afspraak, juiste inhoud, juiste prijs, juist verpakt, juist geleverd. Dus ja goede verdiende beoordeling. Met mijn ervaring kan ik deze webshop aanraden op alle vlakken.
prima product
Zie boven.
Ik heb wat afzetpalen, zeepdispensers en handschoenen gekocht en ik kreeg er nog een gratis doos karaffen bij ook. Leuk toch :-)
Ik vind dat ze een super service bieden. Ongekend in deze tijd. Mijn oven was stuk en er werd zonder moeilijk te doen gelijk een nieuwe geleverd en de oude werd opgehaald.
Voor mijn restaurant in Frankrijk wat spullen gekocht. Het werd snel en goed in Frankrijk afgeleverd en de kwaliteit is goed.
levering zoals gewenst
top