Ik denk dat prima alles zegt..
Alles kwam netjes binnen.
Heel makkelijk gevonden wat ik zocht & de levering naar België was vrij snel.
Super klantvriendelijke benadering, uitstekende prijs en kwaliteitsverhouding. Goed meedenken in het vinden van passende alternatieven.
Zocht stelpoten voor een van onze kasten, ruime keuze en goede productinformatie. Bestelproces verliep vlot. Order kon niet direct worden vervuld, correcte informatie van de CSR. Doorlooptijd een week.
Ik een foute bestelling gedaan alles netjes afgehandeld
Geen afmetingen bij "Flesopener wandmodel met opvangbak pp" op de website. Toen geleverd was, bleek deze toch zeer groot uit te vallen. Jammer. Ook was de doos met inhoud volledig gevuld met afvalplastiek: verpakkingsplastiek van andere leveringen (barcode, adres, ... hing er nog op). Zo geraken zij ook af van hun afval. Niet leuk als de klant afval krijgt als opvulling van de doos.
Bedankt voor je beoordeling. Het klinkt alsof iemand te snel was met inpakken en deze doos onnodig vol en onzorgvuldig is ingepakt. Onze excuses hiervoor en wij zullen hier extra alert op zijn dat dit in de toekomst niet zal gebeuren. Jammer dat je achteraf vond dat het bestelde artikel niet de gewenste maat had. Indien iets niet vermeld staat op de site kun je ons altijd via de telefoon, mail, whatsapp, en of chat bereiken om alsnog de afmetingen op te vragen. Dan had je dit op voorhand geweten en had jezelf kunnen beslissen of je wel of niet het artikel had willen ontvangen.
Goed advies snellel levering : alles top !!
Bestelde attributen stonden op de site maar waren achteraf niet te leveren. Verder is alles op keurige wijze afgehandeld.
Bij de eerste zending waren ondanks de goede verpakking drie kommen en twee borden in transport gebroken. Na contact met horeca.shop werden de beschadigde items direct en zonder kosten vervangen. De communicatie hierover verliep op een prettige, vlotte manier en we werden op hoogte gehouden van de nieuwe zending.
meer dan je verwacht!
Goed verpakt en snelle levering
Snelle levering mooi product
In verband met een nieuwe keuken heb ik weer messenmagneten besteld bij de Horeca.shop. Snelle levering, prima kwaliteit. Enige minpuntje; als particulier al vaker besteld, dus geen bulkafname, maar toch extra kosten moeten betalen. Tip: misschien aan de hand van de bestelgeschiedenis af en toe tegemoet komen met een dergelijke korting.
Snelle levering en producten voldeden aan de verwachting.
Bij bestelling is het product voorradig maar in werkelijkheid moet ik wachten tot 18 november enerzijds, anderzijds stelt men een mogelijkheid tot een ander product maar deze voldoet niet aan de voorziene eisen die ik nodig had.
Bedankt voor je beoordeling! Uiteraard streven wij ernaar dat alles klopt voor wat betreft voorraad en levertijd op onze site. Het kan heel af en toe voorkomen dat de voorraad nog niet helemaal is bijgewerkt en dat was hier het geval. Wij stellen dan altijd een alternatief voor zodat je kunt kijken of je hier wel of niet voor wilt gaan. Jammer dat het alternatief dat we hebben aangeboden niet helemaal aansloot bij jouw wensen. Een volgende keer beter :-)
snelle levering. Keurig en degelijk verpakt
Ongekend maakt onbemind
De apertuur is mooi verpakt verzonden. Met 5 dagen had ik de bestelling in huis.
Prima levering en vriendelijk
afbeelding van een vliegenvanger terwijl er losse lampen geleverd worden. geleverde artikelen konden kostenloos retour en op het juiste produkt werd een nette korting gegeven voor het ongemak
Bedankt voor je herbeoordeling! Mooi dat we het op een goede manier hebben kunnen oplossen. Uiteraard streven wij ernaar dat alles klopt voor wat betreft voorraad, levertijd en ook dat de afbeeldingen juist op onze site staan. Hier wordt 24 uur per dag aan gewerkt en mocht er iets niet kloppen voor wat betreft voorraad, levertijd of informatie omtrent het artikel dan zullen wij dit altijd naar behoren oplossen en of corrigeren.
Originele beoordeling
afbeelding van een vliegenvanger terwijl er losse lampen geleverd worden. fout was bekend en werd erkend echter afwikkeling verloopt erg stroef. advies was om een andere lamp te kopen waarbij ze korting gaven op de eerder geleverde lampen.
Ik heb 5 dozen handschoenen besteld. Over een week ben ik geinformared dat het article is niet op voorrad, maar kun ik andere, bijna zelfde aritcle voor 2.5 keer hoger price bestellen. Later kreeg ik een andere admin, zij legde alles uit. Ik kreeg korting en ontving mijn bestelling de volgende dag.
Originele beoordeling
Ik had enkele Wusthof Culinar messen besteld, maar kreeg Wusthof Classic messen geleverd. De Culinar messen bleken niet meer op voorraad te zijn. De retourprocedure is niet de meest moderne (geen geprint adreslabel bij de bestelling, of postNL code) en er wordt geen retourformulier meegeleverd. Dit wordt echter grotendeels gecompenseerd door een professionele en klantvriendelijke afhandeling van de klantenservice. Ook werden de retourkosten keurig vergoed omdat de fout bij hen lag.
Originele beoordeling
Ik had enkele Wusthof Culinar messen besteld, maar kreeg Wusthof Classic messen geleverd. De retourkosten zijn voor kosten van de klant en er moet een papieren 'modelformulier' worden ingevuld dat je doet denken aan de beginjaren van internet.
Bij Horecashop is veel te kiezen van zeer betaalbaar tot professionele spullen. De prijzen zijn concurrerend en d er levering is snel.