top van top
Zeer goede service ..en ze houden zich aan het woord ....toppie.....
Originele beoordeling
Heb een pizzaschep besteld is nu al 4 weken geleden nog niets ontvangen kreeg eerst een track en trace en is na 1 dag verdwenen zal nooit meer iets bestellen....
Lang gezocht naar een pan waar asperges in passen zonder ze in te korten. Eigenlijk nergens kunnen vinden. Allemaal te kort! Maar bij horecashop een prima pan gevonden tegen een prima prijs. Kwaliteit is ook prima. Dus direct 2 gekocht.
Snel geleverd. Product zoals beschreven.
Simpel bestellen, vlot en netjes verpakt geleverd. Niks meer, niks minder. Servieswerk veilig verpakt. Helemaal goed. Zo hoort het.
Ik wilde een zending die niet overeen kwam met de omschrijving en afbeeldingen retourneren. De foto's kwamen niet overeen met het ontvangen product. Het eerste antwoord van support irriteerde mij heel erg: een copy-paste antwoord (waarin 'u' en 'je' door elkaar werd gebruikt) die totaal geen begrip toonde maar aangaf te retourneren en de kosten mocht ik lekker zelf betalen. Hier gaf ik aan niet mee akkoord te gaan ivm bovengenoemde redenen. Daarna werd het netjes afgehandeld en werd de retour gratis opgehaald. Ook ben ik uiteindelijk netjes te woord gestaan. Achteraf dus tevreden, maar direct betere service en communicatie had een hoger cijfer opgeleverd.
snelle en goede levering
Perfect. Thanks.
voor het eerst iets hier besteld en erg tevreden over de afhandeling. Geen vertragingen, geen verrassingen.
Best veel besteld (voor meer dan 3000 euro) en op 1 artikel na was het na 2 dagen in huis. Het ene artikel werd een paar dagen later nageleverd en daarvan werd ik netjes op de hoogte gehouden.
Alles ging goed. Zoals ik het verwacht had maar toch niet bij elke webshop dit zo goed meegemaakt.
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Reageren vlot en leveren snel.
Ik kon het egrens anders niet meer vinden en ben een tevreden klant :-)
Ging prima
Iets besteld maar achteraf te horen kregen artikel uit in stock.
Betse Julia, Bedankt voor de feedback! Het is in deze (corona) tijd soms moeilijk alle voorraad actueel te houden op onze site. Excuses dat het bij jouw misgelopen is. Wij doen ons best dit te voorkomen en overall zijn de voorraad gegevens op de site betrouwbaar.
Na een zogenaamde poging van Dpd mijn pakket af te leveren (Dpd is nooit hier geweest) afgesproken met de horecashop een tweede poging te doen en t opnieuw te verzenden. Inmiddels 3 weken na plaatsen bestelling. 2e zending ook nooit ontvangen, aangegeven geld retour te willen en ik krijg geen geld terug want horecashop gelooft eerder het volledig onbetrouwbare Dpd dan de klant! Nooit meer! Inmiddels zelfde artikel bij andere horecashop besteld en twee dagen later in huis met het enige betrouwbare post.nl. Helaas een dure leerschool!!
Eén shop waar je alles kunt bestellen was ik nog niet eerder tegen gekomen. Goed prijzen en goede kwaliteit producten.
Is allemaal prima verlopen. gewoon zoals het hoort.
Het was maar een kleine order, maar omdat ik ook voor de retourzending 7 euro moest betalen werd het een duur grapje. Heb nu, na een week geleden mijn bankrek nr te hebben opgegeven, nog steeds het retourbedrag niet terug.
Besteld, weinig opvolging en nog steeds niet geleverd...
Beste Rudy, Bedankt voor jouw beoordeling! Wij hebben je per mail en telefoon proberen te bereiken, want wij wachten nog steeds op een antwoord. Wij hebben jouw bankrekeningnummer namelijk nog niet ontvangen. Zodra we deze hebben ontvangen duurt het ongeveer 2-4 werkdagen voordat het geld op jouw rekening staat. Daarnaast is het jammer dat je het briefje van PostNL niet hebt gezien of hebt gehad, want dan had je geweten waar en dat het het pakket al was afgeleverd.
Duidelijke website. Makkelijk bestellen. Redelijk snel geleverd
1 opmerking er was geen extra verpakking om de doos van het artikel gedaan en de adres sticker zat op de doos geplakt. Nu was het een verjaardags cadeau en vond ik het jammer dat de aflever sticker op de originele doos van het artikel zat.
Alles netjes geleverd.
Een mooie set van Villeroy & Boch gekocht bij Horeca Shop. Levering was snel en in goede verpakking.
En zó snel bezorgd!