Pluspunten
zeer tevreden over mijn bestelling , een paar mails heen en terug om toch maar zeker te zijn van het juiste artikel bedankt
Pluspunten
Zeer klant vriendelijk, leveren snel en correct
VerbeterpuntenTot nu toe nog geen. (de prijzen zijn wat aan de hoge kant, maar daar staat wel een goede service tegenover)
Pluspunten
Dat ze het geleverde product nog naleveren zonder moeite
VerbeterpuntenBezorging kan veel beter, Of het word voor de helft geleverd of het word in delen geleverd en dat is erg vervelend .
Pluspunten
Altijd correct, altijd ongecompliceerd, altijd super!
Pluspunten
snel en goed afgeleverd prima
Verbeterpuntenzou het niet weten
Pluspunten
Overzichtelijke website,
Verbeterpunteniets sneller leveren
Pluspunten
Super, altijd betrouwbaar, altijd volgens afspraak!
Pluspunten
Steeds snelle en correcte leveringen
VerbeterpuntenDoe zo verder
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering
Pluspunten
Prijzen zijn goed en klantenservice is super.
VerbeterpuntenIk kan geen verbeterpunten noemen.
Pluspunten
Heb geen verbeterpunten. Ga zo door.
Pluspunten
Ik werd snel geholpen en de levering verliep ook vlotjes. Ben tevreden!
Adverteren met verkeerde prijzen en vervolgens de bestelling annuleren. Géén mailtjes meer ontvangen na mijn klacht.
Beste Pim, Bedankt voor je beoordeling en wij respecteren je mening! Inderdaad heeft er 1 foutje op onze site gestaan voor wat betreft de prijs van de vaatwasser en hiervan hebben wij jou onmiddellijk op de hoogte gesteld. De prijs was voor enkel de vaatwasser en niet voor de tafels en alles erbij wat op de foto zichtbaar was. Wij hebben je daarna hiervoor een zeer speciale aanbieding gedaan waarbij je het voor de inkoopprijs kon krijgen en hier ben je niet op in gegaan. Wij hebben je wel degelijk geantwoord! Met vriendelijke groet, De Klantenservice
Pluspunten
De zending was prima verpakt,en het was vlug geleverd
Pluspunten
Gemaakte afspraken worden nagekomen en veel duidelijkheid over leverdatum. Snel geleverd en 100% tevreden
Pluspunten
Pluspunten
Goede service snelle levering en spot goedkoop
Pluspunten
Prima product en op tijd geleverd
Pluspunten
Zeer tevreden over de bestelprocedure en levering van de bestellen!
Pluspunten
Vlotte verzending, keurig in orde, aanbevolen!!
Pluspunten
Goede, deskundige en snelle service