Beste Edwin, Wij betreuren uw teleurstelling ten zeerste. Ondanks de fout van onze monteur, hebben wij de kwestie uiteraard netjes voor u opgelost en deze fout hersteld door de vloer zo snel mogelijk opnieuw te leggen. Het team van Hofmans at Home wenst u, desondanks, veel woonplezier met de nieuwe vloer.
Bedankt Wim, voor je 5-sterren recensie!
Beste Arthur, Bedankt voor je 5-sterren recensie!
Beste Tonnie, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze diensten! Het team van Hofmans at Home wenst je nog veel woonplezier.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de montage van de elektrische zonwering. Het team van Hofmans at Home wenst je nog veel woonplezier.
Bedankt Dorethe voor je uitgebreide recensie over onze producten & montageservice. Het team van Hofmans at Home wenst je nog veel plezier met de raambekleding.
Wat fijn om te lezen dat we je van advies tot aanleg hebben kunnen ontzorgen, Frans. Het team van Hofmans at Home wenst je nog veel woonplezier.
Fijn om te lezen dat je tevreden terugkijkt, Geert. Het team van Hofmans at Home wenst je nog veel woonplezier.
Bedankt voor jouw recensie, Yvonne! We zijn blij te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten & diensten. Het team van Hofmans at Home wenst je nog veel woonplezier.
Bedankt voor je 4-sterren recensie, Wim!
Bedankt voor jullie uitgebreide en hartelijke recensie Hans en Addy! We zijn blij te lezen dat jullie zo tevreden zijn met onze producten en diensten. Dat is wat je mag verwachten van 60 jaar vakmanschap. Het team van Hofmans at Home wenst jullie nog veel woonplezier en hoopt jullie in de toekomst weer te mogen helpen met al jullie woonwensen.
Bedankt Hans. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze producten en diensten. Het team van Hofmans at Home wenst je nog veel woonplezier.
Bedankt voor je 5-sterren recensie, Chris!