Volop keus en prima service!
Ik had sloffen besteld, maar DHL presteerde het weer eens om ze kwijt te raken. Maar de service van pantoffelshoppen.nl was goed, ze reageerden snel op mijn berichten en uiteindelijk hebben ze de sloffen opnieuw verstuurd naar een dhl ophaalpunt en toen ging het wel goed.
Originele beoordeling
Hallo, ik kreeg een email dat DHL afgelopen dinsdag tussen 2 en 6 de sloffen zouden komen brengen. Ze zijn niet langs geweest en toen ik na de tracking keek stond er 1-2 dagen vertraging. Nu zijn we een week verder en staat dat er nog steeds. Kunnen jullie hierbij helpen dat ik mijn product alsnog krijg? Groet, Ronald
Produkt voldoet aan verwachting. Snelle levering
Originele beoordeling
Produkt voldoet aan verwachting. Snelle levering Voor een brievenbuspakket vond ik de verzendkosten wel erg hoog. En het was geen brievenbuspost. Want helaas mijn hele brievenbus is stuk . Ik moet een nieuwe brievenbus kopen omdat het pakket er met hard geschud doorheen is gedouwd.
Voor de eerste keer pantoffels besteld. Snelle bezorging en zo te zien goede kwaliteit.
Prima levering en op tijd. De sokken zijn wel te klein
Ik hou lekker warme voeten, ook als ik even snel buiten iets moet doen!
Shephard inlegzool van schapenvacht voor pantoffel Super produkt. Mijn Ugg zit weer warm!
Ik lachte altijd iedereen uit die met ugg's liep, heb ze nu zelf maar ik ben veranderd van gedachten. Zitten heerlijk aan de voetjes.
Goede service en aantrekkelijke prijs
Nette en snelle levering en een goede prijs !
Pantoffel is zoals op website beschreven. Snelle en zorgvuldige verzending
Zoals gebruikelijk.
Heel drukke periode maar goede levering
Bij een van de Rhode pantoffels liet na vijf dagen het stiksel aan de bovenrand al los. Ik heb dit zelf bij de plaatselijke schoenmaker laten maken. Ik denk niet dat dit de bedoeling kan zijn. Verder zitten ze prima. Daarna benaderd door pantoffelshoppen en deze hebben alle moeite gedaan om het probleem op te lossen. Dit is naar volle tevredenheid geregeld. Dank hiervoor!
Originele beoordeling
Doen wat je belooft is vandaag bestellen, morgen in huis. Top!
Het ziet er keurig en verzorgd uit. Helaas zijn de sokken aan de kleine kant. T/m maat 40 . Klopt niet
Super. Lekker snel en prima kwaliteit
NVT
Snelle levering en product is wat ik ervan verwachtte
Ik heb mijn UGG zooltjes besteld en zeer snel ontvangen, keurig verpakt met een gezellig kaartje erbij! Zooltjes passen prima in mijn UGG laarsjes, ben er blij mee.
Snelle levering en snelle afhandeling van mijn retour voor een artikel
Snelle levering en service. De kleur die ik had besteld was er jammer genoeg niet meer. Hiervan werd ik direct per mail op de hoogte gebracht. Gekozen voor een andere mooie kleur. Een dag later al geleverd. De pantoffel is zoals op de foto. Goede maat (41) gekozen. Ik zit altijd tussen 40 en 41 in. Nu voor de winter kan ik met een wat dikkere sok in de pantoffel.
Dit was de tweede keer dat ik iets kocht bij Pantoffelshoppen.nl. Ook deze keer zeer tevreden over product en levering. Goed verpakt met een leuke kerstkaart.
Lekker warme pantoffels!
Geen op of aanmerkingen. Snelle levering. Leuke persoonlijk kaartje in pakket.