Pluspunten
vlotte afhandeling en correct afgeleverd.
Pluspunten
Vlotte levering goed kwaliteit
VerbeterpuntenGoed vasthouden zoals het nu gaat
Pluspunten
Ruim assortiment en de levering is snel. Ze zijn ook telefonisch goed te bereiken. Nadat ik de bestelling definitief had gemaakt toch nog ven gebeld voor een maatje groter en dit was geen enkel probleem ! Kortom, een fijne winkel en mijn vriendin heeft heerlijke warme voeten :-)
Pluspunten
Super snelle levering!
Pluspunten
duidelijk en snel
Verbeterpunten-
Pluspunten
Zeer snelle levering; keurig verzorgd
VerbeterpuntenMeer foto’s bij de producten
Pluspunten
Snel, keurig verpakt
Pluspunten
erg goed en keurig geholpen toen ik per ongeluk dubbel besteld had.
Pluspunten
Keurige aflevering, professioneel verpakt. Mooie geschenkverpakking, Snelle levering.
Pluspunten
Alles is helemaal oke
Pluspunten
prima contact gehad alles op tijd een aanrader
Pluspunten
De pantoffels die wij zochten, konden we 2 grote winkelcentra in Amsterdam en Amstelveen niet vinden, maar gelukkig wel via jullie site
Verbeterpunten.
Pluspunten
Voldoet aan verwachte eisen.
Pluspunten
Goede webside. Prima service.
Pluspunten
snelle levering, prima verpakt.
Pluspunten
Goede site, snel gevonden wat ik zocht. Product Rohde sloffen snel in huis en geheel naar verwachting.
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
VerbeterpuntenIk had het laten inpakken maar dat is geen succes. Dat had ik beter zelf kunnen doen.
Pluspunten
Buitengewoon vriendelijk te woord gestaan door een telefoniste. Heeft mij uitstekend geholpen met de maat en advies over de herenpantoffels.Dus..... uiterst tevreden. Voor de eerste keer klant, en dat zal niet de laatste keer zijn
Pluspunten
Goede en overzichtelijke website met mooie producten en overeenkomstig site en keuze (maat komt overeen) en uitstekende service en levering; mooi en goed verpakt met leuke bijschrift bij Falke cosyshoes.. Dit is mijn eerste ervaring met dit bedrijf en kan het aanbevelen.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
100 %top
VerbeterpuntenOnmogelijk.
Pluspunten
Snelle service, ze hadden precies wat ik zocht.
Pluspunten
snelle service!