Pluspunten
Website plus eenvoudig bestellen plus aflevering
Pluspunten
Het bedrijf kan ik niet beoordelen maar wel de twee paar pantoffels die ik heb besteld. Ik ben er bijzonder blij mee. Ze hebben gelukkig ook sloffen in breedtematen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering en goed product.
Pluspunten
keurig verpakt ook op tijd service is prima
Verbeterpuntenik vind de kosten voor retour hoog, bij andere bedrijven is dit gratis en de producten zijn bij jullie niet goedkoper in vergelijking tot anderen. nu heb ik producten en zou eigenlijk willen ruilen, dat kost me dan weer geld in het retourneren. dit is voor mij aanleiding om elders te gaan kijken. jammer, want de service is verder prima, maar niet onderscheidend tov anderen die ook leveren en retourkosten voor hun rekening nemen.
Pluspunten
Goede en snelle service!
Pluspunten
super-fast delivery and great products!
Pluspunten
Goede en betrouwbare service
VerbeterpuntenBijhouden wat wel of niet geleverd kan worden
Pluspunten
Goede, snelle levering. Pantoffels van goede kwaliteit
VerbeterpuntenGratis alternatief ophaalpunt
Pluspunten
geheel keurig afgehandeld, maar de op 19 januari toegezegde retourbetaling heb ik, nu 22 januari, nog niet ontvangen. Neem aan dat deze vandaag of morgen binnenkomt. Voor overige tevreden
Pluspunten
Zeer Goede Service... persoonlijke service ervaar ik als zeer prettig...Hoewel ik de pantoffels nog wel moet binnen krijgen ;) .
VerbeterpuntenGeen. Tot nu toe.
Pluspunten
Snelle levering, kekke pantoffels.
Pluspunten
Vlot en netjes geleverd
Pluspunten
Mooie site, met goede producten.o
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering.
Verbeterpuntennvt.
Pluspunten
Alles liep soepel
Pluspunten
Het ruilen was geen probleem, die ik nu heb...perfect!
VerbeterpuntenZou het nog niet weten. Misschien sneller geld terugstorten want als je andere wilt als je besteld had moet je weer volledig betalen. Dus ik wacht nog op mijn geld terug.
Pluspunten
Vlotte en foutloze bediening en verzending.
Pluspunten
Goede service, snelle levering, prima producten.
Pluspunten
Goed verpakkende sloffen in een keurige doos.
Pluspunten
Zeer snelle service en goede producten.
Pluspunten
Snelle service. Netjes geholpen aan de telefoon.
Pluspunten
Snelle levering.