Pluspunten
Erg klantvriendelijk en uitstekende service. Had een bestelling net te laat geplaatst en was bang dat deze pas na het weekend bezorgd zou worden. Pantoffelshoppen heeft mijn bestelling alsnog verstuurd zodat ik het netjes vóór het weekend in huis had.
Pluspunten
Service en snelheid van leveren
VerbeterpuntenGeen enkele
Pluspunten
Snelle levering en retour ook snel afgehandeld.
VerbeterpuntenBij levering blijkt de bedrijfsnaam Orangebublebee.com gebruikt te worden terwijl ik iets besteld heb bij pantoffelshoppen.nl Dat is raar.
Pluspunten
snel en netjes afgehandeld
Verbeterpuntenjammer dat retourneren geheel voor kosten van de klant komt dat zal mij in toekomst mogelijk toch weerhouden van een nieuwe aankoop
Pluspunten
Goede website, snelle levering. Alles in orde.
Pluspunten
Betrouwbaar op basis van bestelde wordt op tijd geleverd.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snel en netjes.
Pluspunten
vlotte afhandeling na bestelling
Verbeterpuntenhet terug zenden zou porto vrij moeten zijn, helemaal als je het omruilt voor een andere maat of artikel
Pluspunten
Prompte levering van de bestelde artikelen in een goede verpakking, zodat de pantoffels niet beschadigd kunnen raken.
VerbeterpuntenIk heb er geen een!
Pluspunten
Dit bedrijf verleent een zeer goede service. De sloffen waren binnen 1 dag na bestelling binnen. Aanvankelijk had ik een verkeerde maat besteld. Ruilen was geen enkel probleem. Daarnaast is de respons per mail zeer snel. Zeer tevreden over dit bedrijf!
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
de hulp bij het zoeken naar de juiste maat i.v.m. inlegzooltjes
Pluspunten
prettige shop ervaring, vlotte verzending. Netjes verpakt en product ontvangen zoals besteld.
Pluspunten
Prima website, veel keus en goede service. Snelle levering van de pantoffels
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed mooi aanbod duidelijke site snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en het handgeschreven briefje is een leuke attentie.
Pluspunten
Prima service...
VerbeterpuntenMisschien wat duidelijker aangeven, dat de maat van Uggs sloffen kleiner uitvallen...
Beste van Sambeek, M., Hartelijk dank voor uw mail. In principe is de maat afhankelijk van het type pantoffel wat u besteld. Indien u meer informatie wenst dan kunt u altijd even bellen of mailen. Wij helpen u graag. Daarnaast is er bij de UGG pantoffels wel een maattabel aanwezig met centimeters en de daarbij passende maat. U kunt dit altijd bekijken en dan ziet u hoe de pantoffels uitvallen. Alvast veel draagplezier en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Adrienne | Pantoffelshoppen.nl
Pluspunten
Persoonlijk contact
VerbeterpuntenZondags zijn ze dicht. Dat vond ik jammer
Pluspunten
Super om een persoonlijk, handgeschreven kaartje, bij de bestelling te krijgen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle service en heel mooi ingepakt