Pluspunten
Goede telefonische ondersteuning
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super kwaliteit en erg snel geleverd. Zaterdag besteld, had ze maandag al in huis.
Pluspunten
Gewoon de beste
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Komen hun afspraken zoals te lezen op hun site keurig na.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke foto's
Pluspunten
Leveren wat besteld is, snelle levering, perfecte "track en trace" (geen code nodig).
Verbeterpuntenzou het niet weten.
Pluspunten
Snelle levering. Goed product!
VerbeterpuntenGeen....
Pluspunten
Prima website, snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle correcte afhsndeling
Verbeterpunten?
Pluspunten
Goede service, snelle levering en ze hebben voor iedere portemonnee wat te bieden.
VerbeterpuntenDie heb ik niet, want dit was de eerste keer dat ik er wat gekocht heb.
Pluspunten
Snel en correct
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, mooi product
Pluspunten
VerbeterpuntenDe breedte van de slof benoemen.
Pluspunten
Heel mooie produkten!
VerbeterpuntenBehandeling van vraag over retouren, is snel en correct gedaan.
Beste mevr. Ella, Allereerst hartelijk dank voor uw bestelling. Onze excuses voor de vervelende ervaring omtrent het retourzenden. U heeft inmiddels per mail een retourbon ontvangen en de nieuwe pantoffels zijn al naar u onderweg. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd even bellen of mailen. Alvast veel draagplezier van de pantoffels en tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Paul | Pantoffelshoppen.nl
Pluspunten
Overzichtelijk en fijn dat het inclusief verzendkosten wordt geleverd
VerbeterpuntenOp zondag besteld is niet op maandag geleverd, kan op de site aangepast worden
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel en accuraat
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Prijzen zijn iets hoger dan elders, maar ruilen is geen probleem. Ik kon zelfs naar hun magazijn komen om ter plekke een ander paar te passen en mee te nemen. Wat ik teveel heb betaald wordt teruggestort.
Pluspunten
Snelle levering, goede en snelle communicatie via klantenservice! Zeer tevreden.
Pluspunten
snelle goede levering. Indien nodig passen bij de vestiging in Haaren.
Verbeterpuntenterugsturen is op eigen kosten. Andere bedrijven doen dit gratis.
Verbeterpunten-