Pluspunten
Snelle service! Wanneer iets niet lukt met de maat, geld terug, waardoor je vanzelf weer bij jullie terug komt. Prima kwaliteit van het product! Nu al het derde paar pantoffels dat ik bij jullie koop en waarschijnlijk volgen er nog meer...........
VerbeterpuntenBij terug sturen omdat je de verkeerde maat hebt ( eigenlijk heb ik 38 1/2 en dan heb je het probleem 38 of 39) moet je zelf de kosten betalen, misschien is daar wat aan te doen?? Het is wel je eigen "fout"
Pluspunten
Snelle levering en goede service.
VerbeterpuntenVooral zo door gaan.
Pluspunten
de slofjes die ik heb besteld waren voor mij en mijn dochter van 5. Het zag er uit zoals op de site en de maten klopten ook goed. Snelle levering en netjes ingepakt. Top
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs, keurig verpakt. Een aanrader!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer snelle levering, mooie producten
Pluspunten
Snelle korrekte levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
snel, prima. goede communicatie
Pluspunten
assortiment, bestelgemak, hulp bij bestellen en levertijd waren prima
Verbeterpuntenvan de sloffen die ik gekocht heb, bevat de linkerslof een productiefout bij de hiel (een hard stukje plastic is niet bedekt met de zachte voering). Daardoor zit de slof helaas niet prettig. Dat vind ik erg jammer omdat het best dure pantoffels zijn (van Rohde). Helaas had ik de doos/verpakking en bon al weggegooid dus nu kan ik ze niet meer retour sturen :-(
Beste Lonneke, Allereerst hartelijk dank voor je bestelling bij Pantoffelshoppen.nl. Oei, dat is niet zo prettig. Indien er een defect zit in de pantoffel kunt u direct contact met ons opnemen dan lossen wij het op. Dit valt uiteraard onder de garantie en een doos of bon die ontbreekt dan geen probleem. U heeft direct een mail ontvangen met een retourlabel en dan gaan we u direct helpen. Mocht u in de tussentijd ook nog een vraag hebben kunt u altijd even bellen of mailen. Graag tot uw dienst en met vriendelijke groet, Adrienne | Pantoffelshoppen.nl
Pluspunten
Perfect geregeld en snel
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooie collectie, wat ik wilde was op voorraad.
Pluspunten
Snelle levering, brede keuze, heldere communicatie
VerbeterpuntenOok pantoffeltjes voor de alllerkleinste opnemen
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Goede collectie van wat ik zocht (pantoffels). Duidelijke omschrijving. Wel mis ik in de beschrijving of een pantoffel klein/gewoon/wat breder past in vergelijking met de eigen schoenmaat.
VerbeterpuntenIk vind het vreemd dat een internetwinkel (zonder hoge huurlasten op een A-lokatie en duur winkelpersoneel) tegelijkertijd de retourkosten bij de klant neerlegt. En toch even hoge prijzen hanteert als die winkel op die A-lokatie. Ik kreeg na mijn beoordeling een email met een tegoedbon van 10 Euro en het verzoek om mijn beoordeling positiever te maken. Zojuist een tweede email ontvangen met hetzelfde verzoek. In de tussentijd is mijn beoordeling gewoon niet geplaatst. Is dit hoe Pantoffelshoppen.nl haar totaalbeoordeling hoog houdt? De levering is betrouwbaar en snel, maar nogmaals: gewoon gratis een retourservice leveren boven een bepaald bestelbedrag. En je klanten niet proberen 'om te kopen'. Vind ik niet erg elegant.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Veel keuze en snelle levering
Pluspunten
Verbeterpuntenduidelijker foto's ook bam binnenkant en zolen
Pluspunten
ruime keus,snelle levering, artikel keurig verpakt
Pluspunten
Snelle levering,veel keuze en betrouwbaar!!!
Pluspunten
Snelle service. Top
Pluspunten
SUPER !!. Snelle levering en kwaliteit pantoffel.
VerbeterpuntenMeer maten in het assortiment houden. Deze link werkt niet in Win10 met EDGE. Ook niet in Google chrome. Nu met Win Explorer 11.