Pluspunten
Geen bezorgkosten, snelle service
Pluspunten
Vlotte levering en geen verzendkosten
VerbeterpuntenPantoffels zagen er aan de binnenkant anders uit dan op de afbeelding. Buitenkant was hetzelfde.
Pluspunten
snelle en correcte beantwoording van mijn mails
VerbeterpuntenIk kreeg helaas geen bevestigingsmail na de bestelling en ook niet toen dit later werd beloofd. De levering bleef op zich wachten. De pantoffels kwamen net nadat ik de bestelling had ingetrokken. Reden was waarschijnlijk de lage bezetting bij de feestdagen. Als ik de pantoffels nu terugstuur moet ik de verzendkosten betalen. Dat lijkt mij niet redelijk. Ik neem nog contact op met het bedrijf.
Beste Ineke, Excuses voor de vertraging. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Uw bestelling is dezelfde dag nog verzonden, maar helaas heeft DHL niet de beloofde bezorgtijd waargemaakt. Wij doen ons best om ook tijdens de drukke feestdagen alles op tijd te bezorgen. Wanneer de fout bij ons ligt, bijvoorbeeld in dit geval zijn de retourkosten uiteraard voor ons. Wij zullen direct contact met u opnemen om het op te lossen. Paul Pantoffelshoppen.nl
Pluspunten
VerbeterpuntenOok grotere maten pantoffels aanbieden
Beste Lyenne, Wij gaan aankomend seizoen zeker kijken of we meer grote maten pantoffels kunnen aanbieden. Momenteel hebben wij van Rohde en Giesswein verschillende grote maten. Mocht u iets specifiek zoeken, dan kunt u altijd even telefonisch contact opnemen. Wij helpen u graag! Paul Pantoffelshoppen.nl
Pluspunten
Snelle levering. Na miscommunicatie is alles super netjes opgelost!
Pluspunten
Keurig op tijd en dat voor de kerst
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Zeer snelle levering met heel goede servcicebegeleiding.
Pluspunten
Goede feedback, snelle levering, gratis verzending
Beste klant, Hartelijk dank voor uw leuke review! Hopelijk heeft u lang veel, warm draagplezier van de mooie pantoffels! Tot de volgende keer en alvast een prettige jaarwisseling. Paul Pantoffelshoppen.nl
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie
Pluspunten
Duidelijke website, Snelle service,levering.
Pluspunten
Duidelijke site. Vlotte, correcte afhandeling.
Pluspunten
Gemakkelijk toegankelijke website,duidelijke foto's
Pluspunten
vlot bestellen via de site snelle levering alles correct verlopen
Pluspunten
Veel keus, duidelijke site, snelle levering en goede prijs
Pluspunten
Zeer correct!
Pluspunten
Duidelijke website. Snel bezorgd. Leuke kado verpakking. Maken waar wat ze beloven.
Pluspunten
Gratis verzending, snel geleverd en correct