Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenBij retour sturen betalen van verzendkosten
Beste J.A. Knevel, Hartelijk dank voor uw bestelling bij Pantoffelshoppen.nl! Erg leuk dat u een review geplaatst hebt en tevreden bent over de snelheid van uw bestelling! Wij gaan kijken of we in de toekomst gratis retourneren kunnen verzorgen voor onze klanten. Nogmaals veel draagplezier van uw pantoffels en tot de volgende keer. Paul Pantoffelshoppen.nl
Pluspunten
Goede service! Ik had een verkeerde postcode van mijn werkadres ingevuld en daardoor is pakketje teruggestuurd. Na telefonisch contact is heel snel het adres omgezet zodat ik het pakketje op 5 december op mijn huisadres kon ontvangen en mijn vader 's avonds blij heb gemaakt met een paar nieuwe pantoffels.
Beste Robbert, Allereerst hartelijk dank voor uw bestelling! Het klinkt als 'twee vliegen in een klap' dat, zowel u als uw vader een geslaagde pakjesavond hebben gehad! Goed om te horen dat alles is goedgekomen. Wens u vader veel draagplezier van de pantoffels! Lauren Team Pantoffelshoppen.nl
Pluspunten
Goede service..!!
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Correcte uitvoering
Klanten niet laten betalen voor retourzenden product. Dat kan echt niet meer in 2015...
Beste Arjan, Erg jammer dat u ontevreden bent over onze service. Wij bieden gratis verzending aan en helaas zijn wij dan toch genoodzaakt om kosten te rekenen voor retourzendingen. Onze excuses hiervoor en wij begrijpen dat dit toch vervelend is. We gaan kijken of er opties zijn dat we dit in de toekomst kunnen veranderen. Mochten er vragen zijn kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag. Paul Team Pantoffelshoppen.nl
Pluspunten
Snelle service. Prima product
Pluspunten
simpel helder goede en snelle service, top!
Pluspunten
Goede website en levering volgens afspraak
Beste Janny, Allereerst hartelijk dank voor uw bestelling en het vertrouwen in Pantoffelshoppen.nl. Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze service! Veel draagplezier van de artikelen en tot de volgende keer. Paul Team Pantoffelshoppen.nl
Pluspunten
Heel goed. Komen de belofte na van vandaag besteld, morgen in huis.
Pluspunten
Zeer snelle afhandeling; pakje schadevrij afgeleverd.
Pluspunten
Zeer tevreden makkelijke webshop en snelle levering
Pluspunten
Snelle, correcte levering. Ruim assortiment!
VerbeterpuntenBevestigingsmail niet ontvangen, maar na een mail mijnerzijds een snelle, geruststellende, reactie vanuit pantoffelshoppen ontvangen.
Beste TM, Onze excuses dat uw bevestigingsmail niet is aangekomen. We hebben ten tijde van uw bestelling inderdaad een storing gehad, waardoor enkele klanten geen bevestiging hebben ontvangen. De storing is inmiddels opgelost en hopelijk heeft u al kunnen genieten van uw pantoffels. Veel draagplezier van de pantoffels en tot de volgende keer. Paul Team Pantoffelshoppen.nl
Pluspunten
snelle levering duidelijke website prima prijs kwaliteit verhouding
Pluspunten
- Overzichtelijke site - Snelle levering - Snel helpdesk contact
Verbeterpunten- Gratis retourzenden zoals de concurent wel heeft.
Pluspunten
Goede en snelle levering, en keurig verpakt. Top!
Pluspunten
Vriendelijk als er een klacht is en het wordt goed opgelost. Producten voldoen aan de verwachting.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, blij met mijn pantoffels
VerbeterpuntenJammer dat de dag na mijn bestelling een korting had kunnen krijgen omdat de BTW niet betaald hoefde te worden :-(
Beste Marianne, Hartelijk dank voor uw bestelling! Jammer dat u onze grote actie gemist heeft. Niet getreurd, wij gaan u een geheimpje verklappen :). In de komende weken kan er mogelijk weer een actie komen, U blijft op de hoogte via onze nieuwsbrief. Veel draagplezier van de mooie pantoffels! Paul Team Pantoffelshoppen.nl
Pluspunten
Snelle bediening
Pluspunten
levering conform aanbieding
Verbeterpuntengeen