Pluspunten
Stipte levering.
VerbeterpuntenWebsite claimt levering volgende dag, echter geen levering op zondag / maandag. Na eerste respons geen updates meer per mail totdat spullen vezonden zijn.
Pluspunten
prima verlopen
Pluspunten
Pluspunten
supersnelle levering
Pluspunten
Ik kan geen beoordeling geven vermits ik spijtig genoeg, de pantoffels nog steeds niet ontvangen heb.
Verbeterpuntenmisschien met een andere koerierdienst werken
Beste Maria, Allereerst onze excuses van de vertraging van de bestelling. Uw bestelling is dezelfde dag nog aangeleverd bij PostNL en helaas is deze vertraagd in het sorteerproces. Normaliter is de afspraak dat PostNL altijd binnen 24 uur levert, maar in sommige gevallen duurt dit langer. Nogmaals onze excuses. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd even bellen of mailen. Wij staan altijd voor u klaar. Graag tot uw dienst en met vriendelijke groet, Adrienne Pantoffelshoppen.nl
Pluspunten
stipt geleverd in keurige verpakking
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering van kwalitatief mooie pantoffels
VerbeterpuntenGeen idee.
Pluspunten
Duidelijke site
VerbeterpuntenSnellere levering, al was dit ook zeker acceptabel
Pakje niet gekregen
Beste Verdyck, Allereerst hartelijk dank voor uw bestelling bij Pantoffelshoppen.nl. Erg vervelend dat u geen prettige ervaring heeft gehad met de afhandeling van uw bestelling. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen staan wij altijd klaar voor u. U kunt ons altijd telefonisch bereiken of een mail sturen naar [email protected]. Wij helpen u graag! Graat tot uw dienst en met vriendelijke groet, Adrienne Pantoffelshoppen.nl
Pluspunten
Snelle levering, prima prijs kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenNog meer verschillende opdrukken voor de snoozie pantoffels.
Pluspunten
Snel en accuraat. Bestelling was binnen 1 dag geleverd, met goed werkende track en trace.
VerbeterpuntenCollectie is niet al te groot.
Pluspunten
Duidelijke informatie, tips voor het kiezen van de juiste maat, snelle en correcte verzending.
Pluspunten
snelle service, snelle levering
Pluspunten
Goed spul, makkelijk te bestellen, netjes bezorgd, nette prijs
VerbeterpuntenHou je aan de beloofde levertijd
Pluspunten
makkelijke site en snel geleverd
Verbeterpuntenmag ook in kleinere doos verzonden worden, scheelt weer ruimte
Pluspunten
Prima service, snelle levering!
Pluspunten
super snelle levering geen verzendkosten goede communicatie
Pluspunten
Vrijdagavond besteld, zaterdagmiddag ontvangen.
VerbeterpuntenNog geen
Pluspunten
Pluspunten
Prima, snelle service!! En geen verzendkosten, Wat wil je nog meer?? En ook nog eens heerlijk, warme sloffen, met een prima pasvorm en de juiste maat! Ik ben supertevreden!
Pluspunten
Veel keuze. Super snelle levering.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
snelle levering gratis retour zending bij ruilen
VerbeterpuntenIets beter telefonisch contact bij service omruilen produkt
Pluspunten
VerbeterpuntenBetaling achteraf zou beter zijn.
Pluspunten
duidelijke website gebruikersvriendelijke website snelle levering duidelijke info met betrekking tot levering