Pluspunten
Snel goed verzorgd.
Pluspunten
Zeer snelle levering! Bedankt!
Pluspunten
Ik kan nog geen oordeel vellen aangezien ik de producten nog niet ontvangen heb.
VerbeterpuntenDe informatieverstrekking omtrent de levering loopt stroef.
Beste Luc, Allereerst hartelijk dank voor uw bestelling bij Pantoffelshoppen.nl en onze excuses voor het ongemak. Helaas zijn wij afhankelijk van PostNL die niet altijd hun belofte waarmaakt. Onze invloed hierop is helaas heel klein. De zendingen gaan wel altijd op tijd de deur uit en worden dezelfde dag aangeboden bij PostNL. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Graag tot uw dienst en met vriendelijke groet, Paul Pantoffelshoppen.nl
Pluspunten
Duidelijk, wat aangegeven wordt, komt men na.Alles is zeer correct verlopen, zowel de bestelling als bezorging.
Pluspunten
niks op aan te merken, zit nu met lekker warme voetjes.
Pluspunten
Duidelijke site Makkelijk te bestellen. Snelle levering
Pluspunten
exact volgens aangeleverde gegevens. Ga zo door !!
Pluspunten
breed aanbod snelle en goede levering
Verbeterpuntenik zou graag een bevestiging van de betaling ontvangen na bestelling
Pluspunten
Snelle levering en voordelig!
Pluspunten
Snel en probleemloos
VerbeterpuntenNiet alle maten beschikbaar.
Pluspunten
Prima, snelle levering, goed assortiment en alle maten.
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering, duidelijke communicatie over het bestel/bezorgproces.
Pluspunten
Nemen vrij snel de telefoon op.
VerbeterpuntenProbeer samenwerking met het inkompetente Bpost te vermijden. Heb geen pakket ontvangen hoewel tracer Bpost zegt dat het geleverd is. Heb dus mijn betaling herroepen!
Beste Bruno, Allereerst hartelijk dank voor uw bestelling bij Pantoffelshoppen.nl. Erg vervelend dat u geen prettige ervaring heeft gehad met de Bpost. Inmiddels hebben we verbeteringen doorgevoerd en gaan er geen zendingen meer via Bpost. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen staan wij altijd klaar voor u. U kunt ons altijd telefonisch bereiken of een mail sturen naar [email protected]. Wij helpen u graag! Graat tot uw dienst en met vriendelijke groet, Adrienne Pantoffelshoppen.nl
Pluspunten
alles prima
Verbeterpuntenniks
Pluspunten
Duidelijke website. Supersnelle levering!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
snel
Pluspunten
Snelle levering en correct
VerbeterpuntenBetaling achteraf niet op website zetten als het niet mogelijk is. Dit wekt verwarring en daardoor vertraging van aankoop.
Pluspunten
Ze doen alles goed.
Pluspunten
Snelle bezorging
VerbeterpuntenRuilen artikelen vergemakkelijken
Pluspunten
Ik had een paar pantoffels besteld. Deze werden de volgende dag bezorgd. Het was goed verpakt en de kwaliteit van de pantoffels waren ook goed.
Pluspunten
Snelle levering. Goed verpakt.
VerbeterpuntenEen mailtje waarin de ontvangst van de order wordt bevestigd zou welkom zijn. Nu heerst na de opdrachtvertrekking en de betaling een radiostilte.
Nvt
Beste Ans, Allereerst hartelijk dank voor uw bestelling bij Pantoffelshoppen.nl. Erg vervelend dat u geen prettige ervaring heeft gehad met de afhandeling van uw bestelling. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen staan wij altijd klaar voor u. U kunt ons altijd telefonisch bereiken of een mail sturen naar [email protected]. Wij helpen u graag! Graat tot uw dienst en met vriendelijke groet, Adrienne Pantoffelshoppen.nl
Ik had een mailtje verwacht dat het product onderweg is.