Pluspunten
Prachtige collectie-wat een keuze--elk wat wils!!!
Pluspunten
Snel en duidelijk
Pluspunten
Toppers
Pluspunten
Prima service, betrouwbare webwinkel, voor de beschikbaarheid van mijn pantoffels werd de voorraad in het magazijn speciaal doorzocht, gemakkelijke manier van betalen (zelfs betaling na ontvangst pantoffels), Pantoffelshoppen aanbevolen door fabrikant Rohde, snelle verzending na bestellen (ontvangst pantoffels de ochtend ná bestellen), én ..... ik heb niet zo veel ervaring met webwinkels, maar Pantoffelshoppen geeft vertrouwen! Dit smaakt naar meer!
Pluspunten
Perfect verzorgde site, helder, duidelijk onderverdeeld, makkelijk switchen, groot aanbod, onverwachte sloffen (nog nooit in ""gewone"" winkel gezien. Makkelijke naam.
Pluspunten
Snelle en goede levering
Pluspunten
super vriendelijke en kundige service!!!
Pluspunten
heel goede service, pantoffelshoppen levert zo nodig maatwerk door contact op te nemen met fabriek, oplossing voor verzending wordt gezocht, tussentijdse terugkoppeling van de status van de bestelling, ik ben super tevreden.
Verbeterpuntenis zou niet weten welke verbeterpunten
Pluspunten
Makkelijk bestellen en de volgende dag al in huis!
Pluspunten
De afhandeling van onze bestelling was perfect. De behandeling van een vraag is snel en volledig beantwoord.
Pluspunten
Zowel voor onze kinderen, onszelf en voor diverse verjaardagscadeaus zijn we buitengewoon goed geslaagd bij Pantoffelshoppen.nl. Wat hen uniek maakt is (uiteraard-) de professionele afhandeling / snelle levering / betrouwbaarheid: maar ook de ""personal touch"": zowel qua assortiment (zeer divers) als klantencontact. WARM aanbevolen dus!!!
Pluspunten
Goede kwaliteit, veel keus en goede service! Helemaal tevreden.
Pluspunten
Het is wat je ziet dat koop je en dat ontvang je lekker thuis. helemaal super
Pluspunten
Zeer snelle levering van bestelling. Onze opmerking over een onvolkomenheid aan het geleverde product werd adequaat en tot volle tevredenheid opgelost.
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke site.
Verbeterpunten- DHL is nogal teleurstellend qua levering & service. - Het betalen ginge en aantal keren mis.
Pluspunten
vlotte bezorging
Verbeterpuntenterugsturen kon niet via een DHL-punt, omdat het bedrijf onbekend was. Via TPG Post was het twee keer zo duur.
Pluspunten
Snel, netjes en goed..