Pluspunten
Zondagavond besteld, dinsdagmiddag gratis thuisbezorgd. Dat je ook achteraf kunt betalen vergroot de betrouwbaarheid.
VerbeterpuntenRetourzending voor eigen rekening, is begrijpelijk maar je gaat daardoor wel eerst bij andere sites kijken. Het risico is vrij hoog met pantoffels, dat je toch een maatje groter nodig hebt.
Pluspunten
Hele snelle service, duidelijke website
VerbeterpuntenDuidelijkheid in het retour sturen
Pluspunten
Leuk om te bestellen hier. Mooie pantoffels en veel keus.
Pluspunten
Fantastische service! vriendelijk, helder en meedenkend
Pluspunten
Hele fijne webshop. Heb een paar prachtige pantoffels. En mijn zus ook! Wij zijn blij.
Pluspunten
Ik heb inmiddels diverse bestellingen geplaatst bij Pantoffelsshoppen.nl De wijze van afhandeling,en het uiterst correct te woord staan bij vragen.Beschouw ik als uitzonderlijk! Een voorbeeld van hoe het ook kan. Zij verdienen mijn stem dubbel en dwars!!!
Pluspunten
Erg overzichtelijk, mooie merken!
Pluspunten
Prima on-line winkelen
Pluspunten
Goed duidelijk
Pluspunten
De bestelde pantoffels werden snel en netjes geleverd.
Pluspunten
My go to place for these products. Good quality, great service, great price which are the 3 things I look for in any webshop. Could not recommend enough!
Pluspunten
Erg tevreden snelle levering goede kwaliteit
Pluspunten
Ik kreeg wat ik verwachtte. Keurig.
VerbeterpuntenOp de website stond zoiets van voor 22:00 uur besteld, de volgende dag in huis. Maar dat klopte niet, ik kreeg de pantoffels een dag later. Maar dat was verder geen enkel probleem, ik vond die beloofde snelle bezorgtijden volkomen overbodig.
Pluspunten
Een geweldige site een genot
Pluspunten
Ik vind het echt een geweldige shop, heel overzichtelijk en enorm veel keuze aan kwaliteitssloffen.
Pluspunten
Correcte afwikkeling en duidelijke factuur! Zeer tevreden. Geen verzendkosten, ook zeer positief.
Pluspunten
De beste kwaliteit sloffen en pantffels en de mooiste webwinkel.
Pluspunten
Goeie serves. Ben erg blij met mijn pantoffels Als ik nieuwe nodig heb kom ik terug.
Pluspunten
snelle levering, zoals beschreven. Top