Pluspunten
- Ruime keuze - Goede concurrende prijs - Gratis verzending - Overzichtelijke webwinkel - Snelle service - Levering binnen 24 uur
Verbeterpunten- Geen
Pluspunten
sloffen besteld en de volgende dag in huis. Keurig in doos verstuurd. Wat wil je nog meer?
Pluspunten
Snel levering,product is mooi gemaakt.Gewoon tevreden klant.
Pluspunten
Snelheid, grote keuze mogelijkheid
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
De sloffen kwamen snel en zijn precies zoals ik had verwacht.
VerbeterpuntenNadat ik bericht kreeg dat de bestelling verzonden was, kon ik deze volgen met een track&trace-code. De bestelling was erg lang in voorbereiding en er kon niet meer informatie getoond worden, waardoor ik een extra dag moest wachten en ik niet wist op welke dag deze nou bezorgd zou worden. Maar misschien ligt dit bij de afhandelaar en niet bij pantoffelshoppen.nl.
Pluspunten
Zeer goede site, maken waar wat zij beloven. Vooral de snelle bezorging!
VerbeterpuntenZo niet weten wat.
Pluspunten
Goede keuze in het assortiment. Prettige afhandeling.
Pluspunten
Onwijs leuke webwinkel: overzichtelijk: duidelijk dat de eigenaren hard aan de weg timmeren en deze award meer dan verdienen §§
Pluspunten
Snelle juiste levering! Ik zou niet weten hoe dit beter kan.
Pluspunten
Zeer snel geleverd
Verbeterpunten-
Pluspunten
Voldoende informatie en snelle levering
Pluspunten
Snelle bevestiging en versturing!
Pluspunten
Leuke winkel en vlotte levering
Pluspunten
informatieve website - driedimensionale weergave en vergroting mogelijk - handig en behulpzaam maatsysteem - gunstig geprijsd - geen verzendkosten - pijlsnelle levering (20.30 uur besteld volgende ochtend geleverd) - professioneel verpakt.
Pluspunten
ben super tevreden over deze webshop. perfecte afhandeling, product van geode kwaliteit.
Pluspunten
De site is overzichtelijk goed bereikbaar. De levering was snel en de mogelijkheid van de maatcontrole werkt goed. Kortom, een goede zaak.
Pluspunten
´s Avonds half negen besteld en de volgende dag al bezorgd. Prima service.
Pluspunten
Geweldige site en producten!!!!
Pluspunten
Uitstekende service! Doen wat ze beloven. Pantoffels gaan lang mee!
Pluspunten
De service was snel en keurig verpakt. Alle lof voor Pantoffelshoppen.nl
Pluspunten
Makkelijke site en snelle levering en de sloffen die ik wilde waren bij jullie het goedkoopst
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
ruim assortiment - uitstekende website met driedimensionele presentatie en met vergroting - gunstig geprijsd en geen verzendkosten - handig maatsysteem - verbluffend snelle uitvoering opdracht (20.30 besteld - volgende ochtend bezorgd) - professioneel verpakt.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Een erg fijne webwinkel die nakomt wat ze zeggen.