Pluspunten
Klantvriendelijk. Klantenservice reageert zeer snel.
VerbeterpuntenBezorging door DHL verliep allesbehalve vlekkeloos, waardoor ik de sloffen pas na 4 dagen in huis had. De webwinkel geeft aan dat DHL ook bij buren levert, dat is niet waar. Pantoffelshoppen kan er niets aan doen dat DHL een slechtwerkende site heeft en chauffeurs die niet bij buren aanbellen, maar de info die zij over DHL geven is veel te rooskleurig. Beetje jammer..
Pluspunten
Goede en snelle service
Pluspunten
Pluspunten
Veel keuze
VerbeterpuntenWas allemaal naar wens
Pluspunten
Ze doen wat ze beloven!!!?
Pluspunten
alles klopt precies
Pluspunten
geode aflevering en product voldoet aan verwachting. ziet er precies zo uit als op de afbeelding,
Pluspunten
Snelle levering mooie kleuren
Pluspunten
Bedrijf is heel duidelijk naar de klant toe. Ze geven aan wanneer het pakket verzonden is zodat je met de track en trace code kan controleren wanneer het aankomt.
Pluspunten
Goed assortiment, gebruiksvriendelijke site en een correcte afhandeling van de bestelling.Inmiddels vaker aangeraden bij vrienden.
Pluspunten
Levering volgens belofte
VerbeterpuntenAndere vervoersdienst gebruiken: post.nl. Deze dienst biedt een veel klantvriendelijker benadering, o.a. levering naar keuze in blokken van 2 uur, dat is in te passen, voor deze dienst moet je een dag vrij hebben. Daarnaast was er bij mij een vergissing gemaakt volgens de (traag bijgewerkte) site waardoor de zending 2 dagen later arriveerde.
Pluspunten
Netjes gauw geleverd.
Pluspunten
We kopen hier regelmatig sloffen voor de kinderen. met name de noppensokken zijn uitstekend.
Pluspunten
Snelle opsturing en snelle informatie mail vanuit jullie bedrijf.
VerbeterpuntenDHL is niet de beste bezorger. Door een fout in hun bezorging heb ik uiteindelijk mijn pakketje van jullie niet. En dat is waar het uiteindelijk om draait!
Pluspunten
In een woord geweldig. Echt een fantastische service en zoveel keuze.
Pluspunten
Snelle levering. Kwalitatief goede producten
Pluspunten
Ruime keus, prima aftersales! Hebben alles netjes voor elkaar en verdienen het zeker om de Award te winnen!!!
Pluspunten
Zeer goede ervaringen met Pantoffelshoppen!
Pluspunten
supersnelle levering, goede duidelijke site, mogelijkheid met achteraf betalen.
Pluspunten
jullie winnen het vertrouwen van iemand die het kopen via internet eng . want mensen bestellen en ontvangen soms niets en bij jullie kan ik iets bestellen en met automatische acceptgiro betalen zodat ik zeker weet dat ik iets ontvang dit maak je niet veel mee.dus bij deze mijn complimenten voor het wederzijdse vertrouwen en bij deze hebben jullie een nieuwe klant erbij.