Pluspunten

Alleen maar positief!

• Kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering, goede webshop en prima prijs. Tel daar de goede service bij op, helemaal top!

• Kwaliteit

Pluspunten

Website is duidelijk en overzichtelijk. Pantoffels werden boven verwachting snel geleverd, goed verpakt en bij aankomst zagen de pantoffels er precies zo uit als dat ik had verwacht.

• Kwaliteit

Pluspunten

Leuke webshop en erg gebruiksvriendelijk. Zeker een aanrader

• Kwaliteit

Pluspunten

Correct en levering goed product. Voldoet aan de verwachtingen. Prettige afhandeling van de bestelling.

• Kwaliteit

Pluspunten

Geweldige service en altijd blij personeel. Ik koop hier graag en hoop dat ze nog lang door blijven gaan met klanten ""inpakken"" met hun leuke artikelen

• Kwaliteit

Pluspunten

Ontzettend goede klantenservice, mooie overzichtelijke website en niet duur!

• Kwaliteit

Pluspunten

nu al paar keer voor gehele familie pantoffels besteld tegen gunstige prijs en snelle levering, en ik vind het handig om van de voortgang van de bestelling op de hoogte te worden gehouden.

• Kwaliteit

Pluspunten

Na het ontvangen van een besteld paar pantoffels ging er 1 binnen enkele weken stuk (fabricagefout). Dit heb ik gemeld aan de website en binnen 1 dag ontving ik een zeer net antwoord met een aanbieding om het op te lossen. Ik kon kiezen uit het ontvangen van een nieuw paar of een korting op het aankoopbedrag en vergoeding van de herstelkosten. Ik heb gekozen voor een nieuw paar. Ik was hierbij in de veronderstelling dat ik het kapotte paar zou omwisselen tegen een nieuw paar, maar binnen een dag ontving ik kosteloos een extra paar. Uitmuntende service!

• Kwaliteit

Pluspunten

Het beste kado ooit wat ik aan mijn man heb gegeven !

• Kwaliteit

Pluspunten

Helder overzichtelijke site, groot assortiment en veelzijdig, snelle levering. Toffels zijn van zeer goede kwaliteit. Ben zeer tevreden over deze webshop

• Kwaliteit

Pluspunten

Geleverd wordt exact op tijd, uitstekend op tijd tegen een goede prijs. Er is een grote keuze binnen dit -schijnbaar- specialistisch gebied. Juist het merk dat ik voorheen uit Duitsland haalde bleek bij hen voorradig. Dit kleine bedrijf reageerde heel adequaat op een paar concrete vragen van mijn kant. Besteld en (door schande en schande wijs geworden) enigszins sceptisch over de door vele webwinkels beloofde snelle levering, had ik de bestelde pantoffels binnen24 uur aan mijn voeten. Ook bij latere bestellingen dezelfde ervaring!

• Kwaliteit

Pluspunten

Zeer goede ervaring.

• Kwaliteit

Pluspunten

Ook goede service achteraf en snelle verzending.

• Kwaliteit

Pluspunten

Perfecte service alleen spijtig dat we niet met Bankcontct kunnen betalen Wij zijn nog altijd heel tevreden van onze warme pantoffels.

• Kwaliteit

Pluspunten

Mooie merken, breed assortiment. Snelle levering en fantastische klantenservice.

• Kwaliteit

Pluspunten

Makkelijk toegankelijk, komen afspraken na, keurige bezorging,heldere site!

• Kwaliteit

Pluspunten

alles ging makkelijk

• Kwaliteit

Pluspunten

Ben zeer tevreden over de pantoffelshop. Bestelling was vlot geleverd en betaling was ook geen probleem. Volgende x bestel ik weer hier.

• Kwaliteit

Pluspunten

De maat van een paar pantoffels was onverwacht niet goed. Ik kon een andere maat proberen en de andere nog even behouden om te vergelijken. Heel bijzonder. Ook financieel werd dit heel efficiënt en correct geregeld. Prima en ook heel vriendelijke service. Zelden zo tegen gekomen !

• Kwaliteit

Pluspunten

Vlot bezorgd. Binnen 24 uur.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Fijne webshop, doen wat ze beloven. Ik had alles voor Sinterklaas binnen terwijl ik er zelf niet meer ingeloofde!

• Kwaliteit

Pluspunten

snelle service en makkelijke website