Pluspunten
prima shoppen en de pantoffels zijn ook goed
Pluspunten
Eenvoudig kiezen en ondanks we laat op de middag bestelde was het de volgende dag al in huis, echt super!
Pluspunten
Heerlijk groot assortiment en vlotte levering al met al een dikke 9!
Pluspunten
Pluspunten
Snel gevonden wat ik nodig had, makkelijk bestelbaar en zeer snelle levering. Volgens het mailtje van Pantoffelshoppen zou het pakketje binnen 2 dagen geleverd worden. Maar het was er de volgende dag al terwijl ik pas later op de avond had besteld. Kon ik het dus mooi op tijd in de schoen doen (het was een Sinterklaascadeau).
Pluspunten
op alle fronten tevreden dus. Men heeft gedaan wat werd beloofd en het product(en) is een kwalitatief uitstekend product.
Pluspunten
ZEER GOEDE SERVICE. BESTELD DE VOLGENDE DAG AL THUIS
Pluspunten
Altijd super service als je iets veranderen wil.
Pluspunten
Geweldig goed en snel
Pluspunten
snelle goede levering van een uitstekend produkt voor een goede prijs.
Pluspunten
Goed en vlot afgehandeld
Pluspunten
Er zat een gaatje in een gekochte pantoffen en na emailcontact kregen wij een nieuw paar en mochten we de oude houden als reserve. Super!
Pluspunten
snel en betrouwbare levering. vriendelijk en hulpvaardige klantendienst.
Pluspunten
pantoffelslippers snel geleverd, precies wat ik zocht, goed omschreven, zodat ik wist wat ik kreeg
Pluspunten
Ik ben helemaal tevreden.
Pluspunten
Snel en gemakkelijk besteld voor een scherpe prijs!
Pluspunten
Snel en goed geleverd. Product voldeed volledig aan verwachting en de pantoffels worden iedere dag met plezier gedragen.
Pluspunten
Ik heb slechts 2x bij Pantoffelshoppen besteld en beide keren was ik zeer tevreden. De laatste keer was er iets niet goed met een van de pantoffels en heb toen goed contact met de klantenservice gehad en de pantoffels zijn zonder problemen (en wederon snel) omgeruild.
Pluspunten
Gemakkelijk en zeer betrouwbaar !
Pluspunten
heel grote keuze, mooie foto's van het product, had ik het eerder geweten had ik reeds langer bij pantoffelshoppen mijn keuze gemaakt. Zeker niet duurder. Geen grote verzendingskosten.