Pluspunten
Snelle levering, nl. De volgende dag Maken belofte van snelle levering waar Geen verzendkosten
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heel snelle en correcte levering. 's Avonds besteld rond uur of 19.00 en volgende dag om 13.00 uur al binnen. Top!
Pluspunten
Snelle en goede service! Doen wat ze beloven!
Pluspunten
Snelle levering, snelle reactie klantenservice, geen verzendkosten!
Pluspunten
Snelheid
Pluspunten
Goed assortiment en snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
ze doen wat ze beloven
Pluspunten
Duidelijke site en een snelle levering!
Pluspunten
Super snelle service, besteld en volgende dag keurig in huis. Met klantenservice contact gehad over de maten en heel vriendelijk geholpen. Maattabel ks erg fijn omdat dit de binnenmaten zijn van de slof, dus exact je voetmaat kunt meten en weet welke maat pantofgels bij je past. !!!Nogmaals SUPER!!!
VerbeterpuntenGeen prima in orde.
Pluspunten
Snelle en nette afhandeling en levering. De volgende dag had ik het pakketje in huis.
Pluspunten
Goede collectie, heel snelle service en vriendelijk contact.
VerbeterpuntenKan niets bedenken.
Pluspunten
Daags na bestelling mijn nieuwe sloffen in huis. Ze zijn erg leuk, precies als op de foto en passen goed en gemakkelijk.
Pluspunten
Snelle service, goed verpakt, track trace systeem!
Pluspunten
In een keer goed.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
snelle correcte levering. Goede merk, juiste maat,kleur en materiaal goed. ergo alles prima.
Pluspunten
Prima, weinig over te zeggen. Bestelling gedaan, is gewoon geleverd.
VerbeterpuntenEr staat 'Voor 21:00 besteld morgen in huis'. Ik heb op zondag besteld (voor 21:00) en kreeg de bestelling pas dinsdag. Ik had dit al verwacht, maar het zou goed zijn dit te vermelden.