Pluspunten
Een mooie site met een breed assortiment, die zie je niet veel. De pantoffels zijn snel geleverd en voldoen aan alle verwachtingen.
Pluspunten
Snelle, goede levering en aantrekkelijke prijs
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle en correcte levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
goed product, zocht ik al in meerdere schoenenwinkels, nooit de juiste maat en kleur voorradig en duurder. Verzending zeer goed geregeld. Ik heb het principe van eerst leveren dan direct betalen, hetgeen is geschied. Deze regeling van u geeft de consument vertrouwen zaken met u te doen.
VerbeterpuntenZal niet weten
Pluspunten
Keurig en snel geleverd.
Pluspunten
snelle levering, goede terugkoppeling over stand van zaken levering
Pluspunten
alles zoals belooft is zo gebeurt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Gewoon goede levering en service, precies zoals je het verwacht van webshops
Pluspunten
Prima site, overzichtelijk en duidelijk. Snelle levering, alles keurig verzorgd!
Pluspunten
Goede website. Overzichtelijk.
VerbeterpuntenBij het in ontvangst nemen van het pakker,(dat door DHL werd bezorgd en niet door Selekt vracht) schrok ik van het lage gewicht.
Pluspunten
Snelle levering, kosteloos thuisbezorgen.
Pluspunten
Zondag heb ik de pantoffels besteld en betaald. Dinsdag in huis. Perfect
VerbeterpuntenDe omdoos was tijdens transport half open gegaan. Als dat niet was gebeurd had ik een 10 gegeven voor totaal oordeel.
Pluspunten
Kan ik nog geen uitspraak.over doen na de eerste bestelling
Verbeterpuntenidem als bij positieve punten
Beste Wilma, Allereerst hartelijk dank voor uw bestelling bij Pantoffelshoppen.nl. Erg vervelend dat u geen prettige ervaring heeft gehad met de afhandeling van uw bestelling. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen staan wij altijd klaar voor u. U kunt ons altijd telefonisch bereiken of een mail sturen naar [email protected]. Wij helpen u graag! Graat tot uw dienst en met vriendelijke groet, Adrienne Pantoffelshoppen.nl
Pluspunten
snelle levering, goed verpakt, product ziet er zeer goed uit en komt overeen met de beschrijving op de site
Pluspunten
Leuke pantoffels en redelijke prijs
Pluspunten
Verbeterpuntenonduidelijk hoe ik moet betalen achteraf
Pluspunten
mooie schoene, prima levering
Pluspunten
Stipte levering. Alles werkte conform verwachting. Alles erg duidelijk.
VerbeterpuntenHoewel het duidelijk aangegeven is, zou er mogelijk toch iets gedaan kunnen worden aan de hoge kosten van een retour zending. Bijvoorbeeld: verzendkosten wel vergoeden (of half) als men een kleinere maat besteld of zo...