Pluspunten
Zeer snelle en goede levering en overzichtelijke site
Pluspunten
Vriendelijke service, groot assortiment.
Pluspunten
Vlotte levering, goede tracking van de levering, correcte afhandeling
Pluspunten
Snelle levering en producten van uitstekende kwaliteit.
Pluspunten
Deskunig en gewoon doen wat er wordt gezegd.
Pluspunten
Mooie design sloffen. Mag misschien wat meer in het assortiment.
VerbeterpuntenGrotere voorraad voor meer keus.
Pluspunten
Je betaalt geen verzendkosten
VerbeterpuntenMeerdere soorten van een merk
Pluspunten
Fantastische service! In de zomer gevraagd voor waarschuwing wanener bepaalde pantoffels in voorraad zouden komen, keurig een mailtje ontvangen. Prachtige site ook trouwens.
VerbeterpuntenGa vooral zo door.
Pluspunten
Bestelling de volgende dag in huis. Alles netjes verpakt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer ruim assortiment voor jong en oud! Prijs kwaliteit is goed in evenwicht, en het gratis verzenden is natuurlijk de kers op de taart!
Pluspunten
Snel en zeer vriendelijk
Pluspunten
Snelle levering en gewenst produkt ik prima staat.
VerbeterpuntenBetalingachteraf als service bieden i.p.v. € 0,95 extra.
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij kunnen helaas achteraf betalen niet kosteloos aanbieden. Het kost ons € 1,25 + 3% van het totaalbedrag van de order. Dit komt omdat een klein deel van de mensen niet betaalt en er daardoor extra incassokosten komen voor Afterpay (het bedrijf dat onze achteraf betalingen organiseert). Door deze kleine groep is het voor ons een dure betaalmethode. Omdat wij het toch als service willen leveren voor onze klanten, bieden wij het aan maar met een kleine eigen vergoeding. Wij zouden liever ook zelf een factuur sturen en dat iedereen dan netjes zelf betaalt. Dan zouden wij het uiteraard gratis kunnen aanbieden, maar helaas is dit niet altijd de realiteit. Wij hopen op uw begrip hiervoor. Fijne zondag!
Pluspunten
Goed en overzichtelijk
VerbeterpuntenGeen
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Een fijne zondag en uiteraard veel plezier met de pantoffels toegewenst!
Pluspunten
Snelheid levering
VerbeterpuntenSite: Pantoffels waren het ene moment wel aanwezig en volgende moment bij bestelling opeens niet meer
Hartelijk dank voor uw feedback. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Ik heb het voor u nagekeken en het volgende is gebeurd. Ik zie 5 bestelpogingen in ons systeem waardoor de pantoffels 5x voor u worden gereserveerd. Als u dan een 6e keer bestelt, worden de vorige 5 paren nog steeds voor u gereserveerd en is er niets meer in voorraad. Ons systeem doet dit omdat wij om privacy redenen een beperkte terugkoppeling krijgen van de bank. Zo willen wij voorkomen dat iemand anders de pantoffels kan bestellen wanneer u aan het afrekenen bent. Normaal een goed systeem omdat niet iemand de pantoffels kan bestellen waar u al mee bezig bent. Na een paar uur wordt alles geannuleerd en is alles weer terug in voorraad. Excuses voor de verwarring.
Pluspunten
Zelfs in het weekend, in de avonduren, wordt met de klant gecommuniceerd. Meedenkende en servicegerichte webshop!
VerbeterpuntenBezorgtijden in de avonduren! Ik heb wel voor een kadoverpakking betaald, maar deze niet gekregen. Dat is een sterk minpunt voor mij.
Dank voor uw feedback. Onze welgemeende excuses voor het cadeaupapier, wij hebben uw geld daarvoor inmiddels teruggestort. Het is hierbij misgegaan omdat wij uw order halsoverkop op zondagavond laat hebben aangepast voor u. Bij handmatige wijzigingen ontstaat helaas soms ruimte voor fouten en wij hebben hierbij een fout gemaakt door alleen op de wijziging en niet het cadeaupapier te letten. Erg vervelend want wij hebben verder onze uiterste best gedaan u een goede service te leveren door zondagavond laat de order te wijzigen, DHL meerde keren te bellen omdat u overdag en op de afleverdag 's avonds niet op het afleveradres aanwezig was en het direct terug storten van het verschil tussen de verschillende pantoffels. Fijne zondag!
Pluspunten
Snelle levering en gemakkelijk online te vinden.
Pluspunten
Groot assortiment, snelle levering en correcte communicatie.
VerbeterpuntenBij de artikelen de wijdtematen vermelden.
Pluspunten
Een positief iets is dat jullie het op tijd naar het depot gebracht hebben
VerbeterpuntenZoek een andere bezorg service. Ik heb al tevaak problemen gehad met DHL en nu weer. DHL gaf aan tussen half 2 en half 5 geloof ik, maakt verder niet uit want ik was vanaf 12 netjes thuis en om 14.17 stond er dat de ''geadresseerde niet thuis'' zou zijn. Terwijl dat toch echt wel zo was EN ze hadden geen kaartje achter gelaten om een nieuwe afspraak te maken. Al met al kost het mij als klant tijd en geld en energie. Verder kan ik jullie product nog niet beoordelen aangezien ik nog niets binnen heb. Dus als ik het bedrijf zou moeten aanbevelen is het een nee, puur en alleen vanwegen het feit dat jullie met DHL in zee zijn gegaan als order bedrijf
Beste Angela, Onze excuses voor uw negatieve ervaringen met DHL. Inmiddels hebben we besloten om alle pakketten via PostNL te versturen en ook Pakjegemak is binnenkort beschikbaar. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen staan wij altijd klaar voor u. U kunt ons altijd telefonisch bereiken of een mail sturen naar [email protected]. Wij helpen u graag! Graat tot uw dienst en met vriendelijke groet, Adrienne Pantoffelshoppen.nl
Pluspunten
Doen wat ze beloven:vandaag besteld, morgen in huis!
Verbeterpuntengeen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vlotte levering