Pluspunten
Snelle, correcte levering
Pluspunten
Veel keus Snel geleverd
Pluspunten
Snel
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede Website, duidelijk! Snelle afhandeling!
Pluspunten
Snelle levering en keurig verpakt
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Leuke uitdagende overzichtelijke web site, leuke aanbiedingen. Waar voor je geld! Pakketje komt keurig verzorgd aan. Duidelijke info om evt het pakketje terug te bezorgen!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Snelle goede levering
Pluspunten
Super mooie panty's, even wat anders dan dat ik altijd in de winkels zie. Daarbij is de service super!!
Pluspunten
Goede service!
Pluspunten
Supersnel en groot aanbod.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke mail.
Pluspunten
Duidelijke website, snelle bezorging!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ruime keuze, snelle en vlotte service
Verbeterpuntenmeldingen rond verzendingsprijs naar België
Pluspunten
Duidelijke website, gemakkelijke bestelprocedure en snelle levering.
Pluspunten
Snel en betrouwbaar. Ik had een te kleine maat gekocht, maar na terugsturen kreeg ik binnen een week het geld teruggestort.
Pluspunten
Snelle afhandeling.
heb verkeerde kleur gekregen had truffel besteld maar kreeg rode kleur .hebben ze maar gehouden om terug te sturen voor onkosten te maken hoeft van ons ook niet.
Hartelijk dank voor uw feedback en onze excuses voor deze vergissing. Wij willen het graag voor u oplossen. Echter, ik heb het even nagekeken maar zover ik hier kan zien, heeft u hier (nog) geen melding van gemaakt. Klopt dat of zien wij iets over het hoofd? Gelukkig gebeurt vrijwel nooit maar het kan weleens zo zijn dat een doos bijv. verkeerd is gelabeld. Normaal sturen wij dan de juiste kleur direct na en kunt u de pantoffels kosteloos terug sturen. Ook kunt u de kleur houden en krijgt u een korting ter compensatie voor het ongemak. Echter, omdat wij geen bericht van u hebben ontvangen, zijn wij ervan uitgegaan dat alles naar wens is. Zou u zo vriendelijk willen zijn contact met ons op te nemen zodat wij dit voor u kunnen oplossen?
Pluspunten
Snel, adequaat geleverd.
Pluspunten
Ze verdienen die 5 sterren op hun sloffen!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en gratis bezorging!
Pluspunten
Razendsnelle levering, perfecte verpakking enz.enz.