Ruime keuze aan sloffen van bekende merken. Super snel geleverd
Ik heb gekregen wat ik had gekocht, alles volgens afspraak.
Super service
Helemaal zoals het hoort. Complimenten!
Mooie producten, goede kwaliteit.
De pantoffels kwamen snel, keurig ingepakt en helemaal perfect! Goede foto's! Super ervaring!
Keurige site! Ik had nog even gebeld omdat ik een melding via sms kreeg dat ik mijn pakket kon volgen. Maar dat bleek spam te zijn en niet van jullie. Kreeg een hele vriendelijke dame aan de telefoon. Pakketje was snel geleverd, top!
Tot twee keer toe concludeerde de eindgebruikster dat het verkeerde maat was. Goed geholpen om te retourneren en uiteindelijk juiste maat te bestellen. Nu helemaal blij dat voeten van huisgenoot in warme sloffen zitten!
Het precies zo gegaan als van tevoren aangegeven. Ik ben daar heel tevreden over.
Het ging snel en het product was erg naar goed.
Snel zonder problemen. Precies zoals het hoort.
Super snel
Snelle afhandeling en levering
Snelle respons en afhandeling naar volle tevredenheid van klacht over pantoffel die niet goed was (binnenvoering liet los). Nieuw exemplaar ontvangen.
Lekker snel en prima product
Al snel na de bestelling ontving ik een bevestiging, geen computer bevestiging, maar een persoonlijke. Jammer dat de pantoffels niet pasten, maar als ik in de toekomst pantoffels wil hebben, bestel ik ze zeker bij u.
Snelle levering en correct geleverd
De eerste keer, dat ik via de computer een bestelling heb gedaan, had niet beter gekund. Dit geeft hoop en zekerheid om het nog eens te doen.
Netjes verpakt, snel geleverd, goed op de hoogte gehouden en blij met t product. Zag eruit als de foto
Laagste prijs voor de zelfde Fitflop pantoffels. Levering geel snel
Prima geregeld allemaal. Verkeerde maat besteld, prima omruilregeling. Nu de goede ontvangen, alles prima.
Helaas maat 44 was te groot, teruggestuurd maar nog steeds geen maat 43 ontvangen!!!!