Goede website, snelle service en prima pantoffel.
Snelle levering ! En de pantoffel zit lekker warm vooral met blote voeten is het heerlijk
Het bestellen ging makkelijk, de kleur komt overeen met de foto. De levering was snel en goed. De pantoffels zijn van prima kwaliteit!
Het beloofde voor .. u besteld volgende dag in huis echt waarmaken daar het om een verjaardagskado ging heel fijn Top
Goede kwaliteit, prima service en snelle levering! Zou deze aanbieder echt aanraden aan derden...!
1e dag besteld, volgende dag al keurig in huis. Netjes verpakt. top
Overzichtelijke site, efficiënt in zijn zoekfuncties en werden we keurig op de hoogte gehouden over de status van de bestelling!
Overzichtelijke website en snelle levering.
Snelle levering, goede beschrijving makkelijke website.
Grote keuze op de website, leveren binnen een paar dagen.
Correcte afhandeling van vroegtijdige slijtage van pantoffels met als gevolg een paar nieuwe pantoffels
Ik was op zoek naar pantoffels waar de steunzolen in kunnen. En deze dus hier gevonden. Keuze genoeg. Mooie kwaliteit. En snel geleverd. Ik ben er zeer blij mee.
Goede snelle service en top pantoffels voor onze dochter
Mooi verzorgd en mooi op tijd
Snelle levering, netjes verpakt en goede kwaliteit.
Dit is mijn derde paar van Rohde, ben er zeer tevreden over. Goede kwaliteit en pasvorm.
Als je iets niet kunt leveren lijkt het mij een aardig idee het dan ook niet als direct leverbaar op je site te adverteren. En àls je dat dan toch doet lijkt het mij op z'n minst klantvriendelijk te noemen even een berichtje te sturen dat het door omstandigheden nog wel even (een maand of 2) kan duren. Zeker als klant tot 3x toe belt om te vragen waar de sloffen die hem tijdens 15 graden vorst warm zouden gaan houden blijven en daarbij elke keer iemand aan de lijn krijgt die belooft dat ze een week later op de mat liggen. Op de laatste keer na dan, daar was het advies de order in te trekken en opnieuw te bestellen àls ze er waren... Kàn op z'n zachts gezegd beter...
Beste René, Allereerst hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen. Wanneer er items niet direct op voorraad zijn in ons magazijn wordt dit aangegeven in het winkelmandje. Omdat er een werkelijke run op pantoffels was, probeerde onze leverancier met man en macht nieuwe voorraad te produceren. Hierdoor bleek de druk hoog en werd ons verschillende keren gezegd dat we de nieuwe voorraad elk moment geleverd zouden krijgen. Vanuit dat vertrouwen stellen wij onze klanten vervolgens weer op de hoogte. Wij zien dat we u hiervan 1x op de hoogte hebben gebracht en dat hadden we absoluut meerdere keren moeten doen, onze oprechte excuses hiervoor! Doordat we u niet aan het lijntje wilden houden vonden wij het gepast om uw order te annuleren. We vinden het oprecht vervelend dat het zo heeft moeten gaan en we hopen natuurlijk dat u inmiddels veel draagplezier en warme voetjes heeft van uw nieuwe pantoffels. Hartelijke groet, Team Pantoffelshoppen.nl
Goede ervaring vanwege snelle bezorging en goed product.
Ze waren netjes verpakt in een mooie doos! De pasvorm is perfect
Wollen sloffen van Gieswein gekocht, hele fijne sloffen, snel geleverd en voor een goede prijs
Fijne sloffen
Gewoon Goed
Superfijne webshop! Snelle levering.
Snel en goed geleverd en helemaal wat ik bedoelde, top.
Prima geholpen, ook na het retourneren en bezorgen op ander adres.